1/4/20

Κρίσιμες ώρες για την υπόθεση των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών.

Ήρθε η ώρα να δράσει ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Β.Γιαννόπουλος! 


 
Μεγάλη η αγωνία των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών για την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Βασίλη Γιαννόπουλου


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της δυσοσμίας που καταγγέλλουν οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, ότι κατακλύζει το χωριό τους, εδώ και χρόνια!   



Μετά τη συζήτηση του θέματος στη Διαρκή Επιτροπή Προστασίας του Περιβάλλοντος στη Βουλή των Ελλήνων, όπου Πρόεδρος είναι η βουλευτής Ν.Δ. Ηλείας Δρ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, φάνηκε ότι ο μόνος αρμόδιος για να δώσει μια λύση είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 



Και συγκεκριμένα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος. 



Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί από το blog της βόρειας Ηλείας, πρώτοι και σε αποκλειστικότητα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας έχει ήδη: 

α) λάβει, μελετήσει και κοινοποιήσει επίσημα την έκθεση του Καθηγητή Λεοτσινίδη για την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων

 β) ζητήσει να απαντήσει εγγράφως η εταιρία, η οποία εμφανίζεται μέσα στην έκθεση Λεοτσινίδη

 γ) λάβει εδώ και εβδομάδες την γραπτή απάντηση και την μελετάει.  



Όπως καταλαβαίνετε, από πλευράς νομίμων διαδικασιών έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα από πλευράς των κατοίκων και με απόγνωση περιμένουν εδώ και εβδομάδες (συχνά μέσα σε μια απερίγραπτη με λέξεις δυσοσμία, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν), να λάβει μια απόφαση ο κ.Γιαννόπουλος.  



Το boreiaileia.blogspot.com από την πρώτη στιγμή τάχθηκε με το δίκαιο και αυτονόητο αίτημα των κατοίκων. Το να ζουν στα σπίτια τους χωρίς να τους "πνίγει" η δυσοσμία, όπως οι ίδιοι συχνά καταγγέλλουν, σε αυτήν τη γωνιά της βόρειας Ηλείας.




Διαβάστε με ένα κλικ  για την εξέλιξη της υπόθεσης και το προσωρινό "σφράγισμα"    Αποκλειστικό! Σφραγίστηκε το εργοστάσιο της FARGECO HELLAS ΕΠΕ στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών!




Διαβάστε σχετικά άρθρα μας 





















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου