2/4/20

"Χειρονομία ανθρωπιάς" από τις Ομάδες Παραγωγών "'Ηλιδα" και "Υρμίνη"!

Διανομή δωρεάν φράουλας στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης!







Το boreiaileia.blogspot.com δημοσιεύει την ανακοίνωση που κοινοποίησε το Γραφείο του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης για τη προσφορά δωρεάν φράουλες από Ομάδες Παραγωγών. 



Διαβάστε την ανακοίνωση που ακολουθεί.  

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


 Ευγενική χορηγία από τους Συνεταιρισμούς Φράουλας «Υρμίνη» και «Ήλιδα», προς τον
Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που βιώνει η χώρα μας, υπό το βάρος της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με τις ομάδες παραγωγών φράουλας «Υρμίνη» και «Ήλιδα», προχώρησαν σε μια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης με τη διανομή ποσοτήτων φράουλας σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου μας!
 



Τις μεγάλες ποσότητες φράουλας που απλόχερα πρόσφεραν οι παραγωγοί, παρέλαβαν ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι, και αυτοί με τη σειρά τους, τις διένεμαν με τα οχήματα του Δήμου και τη βοήθεια των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, στις κοινωνικές δομές του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
 



Ο Δήμαρχος κ. Λέντζας Γιάννης ευχαριστεί θερμά για την ευγενική τους χορηγία, και την κίνηση αλληλεγγύης, και ανθρωπιάς, τους Προέδρους των συνεταιρισμών «Υρμίνης» κ. Κυριαζή Φ., της «Ήλιδας» κ. Μωυσίδη Ι. και τους παραγωγούς κ. Τακτικό Ν. και Κόττη



Το boreiaileia.blogspot.com συγχαίρει τις Ομάδες Παραγωγών για αυτήν τους την πρωτοβουλία! 




Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου