20/4/20

Κορονοϊός. Μην "μασάτε". Πείτε όχι στην τρομολαγνεία που θέλει παράταση του εγκλεισμού!

Τον Μάιο επιστρέφει σταδιακά η Ευρώπη στην ομαλότητα, και η Ελλάδα μαζί.



Όχι στον κορονοϊό και στα τρομολαγνικά δημοσιεύματα!


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για τα μηνύματα χαλάρωσης των ασφυκτικών μέτρων περιορισμού των πολιτών μέσα στα σπίτια τους, που έρχονται μαζικά από χώρες της Ευρώπης.  



Την ίδια στιγμή που η Γερμανία, η Γαλλία και ακόμη η Ισπανία, ανακοινώνουν σταδιακή χαλάρωση με μέτρο των ασφυκτικών μέτρων εγκλεισμού και απομόνωσης, στην Ελλάδα κάποιοι (ελάχιστοι ευτυχώς) έχουν βαλθεί να γράφουν για παράταση όσο ...χρειαστεί, για Ιούνιο, για Ιούλιο ενώ κάποιοι άλλοι το ...τερμάτισαν αναφέροντας ότι θα βγούμε από τα σπίτια μας ίσως, του χρόνου!!!    



Σκοπός είναι βέβαια να αποσπάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κλικ στα τρομολαγνικά και δήθεν "ενημερωτικά" δημοσιεύματά τους.  



Βολεύτηκαν μια χαρά ένα μήνα τώρα με δεκάδες δημοσιεύσεις αντίστοιχου ύφους, που τους απέφεραν χιλιάδες κλικ καθημερινά.



Μια φήμη, μια ωραία φωτογραφία που να δείχνει ανθρώπους με ιατρικές μάσκες (εάν μάλιστα ήταν και μέσα από νοσοκομείο ή ασθενοφόρο ακόμη καλύτερα) και έτοιμο το "ενημερωτικό" δημοσίευμα...   



Στο boreiaileia.blogspot.com είμαστε υπερήφανοι επειδή, από την αρχή τηρήσαμε ψύχραιμη στάση και είπαμε όχι στην διασπορά πανικού, για μερικές χιλιάδες κλικ παραπάνω. 



Είμαστε υπερήφανοι επειδή, αν και δεν είμαστε ειδησεογραφικός ιστότοπος αλλά ενημερωτικός με τοπικού ενδιαφέροντος θέματα, τηρήσαμε στο έπακρο την δεοντολογία και ενημερώσαμε για εκείνα τα σοβαρά και μόνο θέματα, που έπρεπε να γνωρίζει ο πολίτης της Ηλείας για τον κορονοϊό.  



Χωρίς υπερβολική πληροφόρηση, χωρίς υστερίες και πάνω από όλα πολυθεματική ενημέρωση. Ενημέρωση για θέματα που συνέχιζαν να "τρέχουν" εκτός του κορονοϊού. Προετοιμαζόμενοι σιγά - σιγά για την επόμενη δύσκολη ημέρα στην μετά κορονοϊού εποχή! 



Από το boreiaileia.blogspot.com σας ευχαριστούμε που είσαστε κοντά μας αυτήν την δύσκολη περίοδο και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε χωρίς ...τρομολαγνείες. 



Δείτε με ένα κλικ στον τίτλο, το άρθρο που γράψαμε από την πρώτη στιγμή (4 Μαρτίου 2020) με το οποίο σας ζητούσαμε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να πείτε όχι στους τρομολάγνους   Το boreiaileia.blogspot.com αρνείται να συμμετάσχει στον πανικό με τον κορονοϊό στην Ηλεία!



Δείτε με ένα κλικ στον τίτλο, το άρθρο που γράψαμε με την εκτίμησή μας για την λήξη της απομόνωσης των πολιτών στο σπίτι τους (29 Μαρτίου), όταν κάποιοι την ίδια εποχή μιλούσαν για άρση των μέτρων το ...2021          "Μένουμε σπίτι". Στις 3 Μαΐου η...  "απελευθέρωση" των πολιτών;





Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 


Το boreiaileia.blogspot.com σας εύχεται χρόνια πολλά και καλή Λαμπρή! Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας!



Καλή Ανάσταση από το "Αγρόκτημα Ήλιδας"! Με ποιοτικά προϊόντα και γάλα 100% από τον κάμπο της Ηλείας...



ΣΟΚ στους πιστούς από τον Μητροπολίτη Ηλείας!  Διαβάστε τι απάντησε σήμερα... Αναβρασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 Απαγορεύει στους δήμους να μοιράσουν το Άγιο Φως ο Χαρδαλιάς!




Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

  boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου