3/6/20

FARGECO - Νέο επεισόδιο στην υπόθεση, ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας!

Σε αυτοψία βρέθηκε να μεταφέρουν στο σφραγισμένο(!!!)  εργοστάσιο, υποπροϊόντα σφαγής...



Ανησυχία στους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων δημιούργησε η είδηση...


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για μια νέα και άκρως ανησυχητική εξέλιξη στην υπόθεση του σφραγισμένου εργοστασίου της εταιρίας FARGECO HELLAS ΕΠΕ στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών, στη βόρεια Ηλεία.




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που διασταυρώσαμε από δημοσιογραφική μας "πηγή" στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  σε αυτοψία που διενήργησε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της ΠΕ Ηλείας, βρέθηκαν υπάλληλοι της εταιρίας να μεταφέρουν μέσα στο εργοστάσιο υποπροϊόντα σφαγής.  



Το εργοστάσιο αδρανοποίησης υποπροϊόντων σφαγής της FARGECO HELLAS ΕΠΕ έχει σφραγιστεί από τις αρχές Απριλίου από την Περιφέρεια, όπως πρώτο και σε αποκλειστικότητα σας είχε ενημερώσει το boreiaileia.blogspot.com 



Το κλιμάκιο συνέταξε έκθεση με τα ευρήματα και κρίθηκε απαραίτητο να προωθηθεί στην Εισαγγελία, προς ενημέρωση του Εισαγγελέα. 



Τι συμβαίνει σε αυτήν την υπόθεση; Πώς είναι δυνατόν σε ένα κλειστό - σφραγισμένο εργοστάσιο, να μεταφέρονται υποπροϊόντα. Τι θα τα έκαναν; Αφού το εργοστάσιο είναι σφραγισμένο;



Θεωρούμε ότι η FARGECO HELLAS ΕΠΕ πρέπει να δώσει διευκρινιστικές απαντήσεις για το γεγονός. Εμείς δεν βιαζόμαστε. Θα περιμένουμε παρόλο που έχουν δημιουργηθεί τεράστια ερωτήματα.



Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή η είδηση γράφτηκε σήμερα το απόγευμα σε τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο και εμείς τη γράφουμε αφού τη διασταυρώσαμε πριν λίγη ώρα. Θα σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις. 



Συνεχίστε να διαβάζετε το boreiaileia.blogspot.com και θα είσαστε ενημερωμένοι για το τι πραγματικά συμβαίνει στον τόπο μας την βόρεια Ηλεία. 




Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας








ΣΟΚ!!! 40 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα για καρκινογένεση από το αποδεκτό όριο στους Αγίους Θεοδώρους!






 Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου