11/2/20

Βγήκε η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα FARGECO HELLAS ΕΠΕ κατά Χαραλαμπόπουλου!

Χαμόγελα ικανοποίησης στους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων.



 
Ο κ. Χαραλαμπόπουλος κατεβαίνει χαμογελαστός τα σκαλιά των Δικαστηρίων!
 
του Δημήτρη Παπαφώτη


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει ότι βγήκε η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε ζητήσει η εταιρία FARGECO HELLAS ΕΠΕ, σκορπίζοντας χαμόγελα ικανοποίησης στους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων!  




Η απόφαση του Δικαστηρίου είναι ότι μπορούν να αναρτούν στο facebook ότι θέλουν, αρκεί να μην εξυβρίζουν την εταιρία και τους νόμιμους αντιπροσώπους της. 


Όλες οι αναρτήσεις που έκαναν μέχρι τώρα θα παραμείνουν ως έχουν! Θα μπορούν ελεύθερα να γράφουν τη γνώμη τους για τη δυσοσμία. 



Για παράδειγμα εάν σήμερα το βράδυ επιστρέψει η γνωστή δυσοσμία, η οποία τέσσερις συνεχόμενες νύχτες απουσίαζε, θα μπορούν να γράψουν στο f/b για παράδειγμα "απίστευτη δυσοσμία αυτήν την ώρα στο χωριό μας" ή οτιδήποτε σχετικό. 



Δεν θα πρέπει να συνοδεύουν αυτήν τους τη δημοσίευση όμως, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την εταιρία που ζήτησε τα ασφαλιστικά μέτρα ή για τους νόμιμους αντιπροσώπους της.



Ο νομικός σύμβουλος των κατοίκων, ο γνωστός δικηγόρος Γιώργος Κατσαμπέρης, δήλωσε στο boreiaileia.blogspot.com τα εξής: 



"Νιώθουμε ικανοποίηση επειδή αναγνωρίστηκε και από το Δικαστήριο το δικαίωμά μας να λέμε ελεύθερα τη γνώμη μας, αποφεύγοντας βεβαίως τα εξυβριστικά σχόλια, τα οποία δεν βοηθούν τον αγώνα μας". 



Τέλος, πρέπει να προσθέσουμε για το ρεπορτάζ ότι όπως είπε και ο Δικαστής, η σημερινή απόφαση σε καμία περίπτωση δεν προδικάζει το τελικό αποτέλεσμα της αγωγής, η οποία έχει κατατεθεί σε βάρος του προέδρου κ. Χαραλαμπόπουλου. 



Το boreiaileia.blogspot.com περιμένει με αγωνία και μεγάλο ενδιαφέρον την αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής για την Προστασία του Περιβάλλοντος και τα όσα θα ακουστούν εκεί ειδικά από τους Επιθεωρητές Περιβάλλοντος.  
Ακόμη, θα περιμένουμε να δούμε, πότε θα αποφασίσει να πάρει θέση δημοσίως ο Περιφερειάρχης Ηλείας. Εμείς, απλά να θυμίσουμε ότι όλα αυτά διαδραματίζονται στην ...Ηλεία!






 
Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας  


Σήμερα ξεκινά η εβδομάδα "φωτιά" για τη δυσοσμία στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών!



Τολμήστε κύριε Γιαννόπουλε, εσείς είστε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας!



"Βόμβα"!!! Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής το θέμα των Αγίων Θεοδώρων.






Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο


boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου