30/4/20

Νίκη Λυμπέρη! Το Νοσοκομείο Αμαλιάδας ξαναλειτουργεί κανονικά.

Μεγάλη επιτυχία επίσης, όσων αγωνίστηκαν για αυτό.



Δικαιώνεται ο αγώνας Λυμπέρη και των υποστηρικτών της ιδέας για ένα λειτουργικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας.


Το boreiaileia.blogspot.com σας μεταφέρει μια πολύ ευχάριστη είδηση για ολόκληρο το νομό και ειδικότερα για τη βόρεια Ηλεία.    



Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, το νοσοκομείο Αμαλιάδας σε δύο εβδομάδες ξαναλειτουργεί!



Διαβάστε τη δήλωση που έκανε. 
«Το νοσοκομείο Αμαλιάδας επιστρέφει στην κανονικότητα. Εντός του επομένου 15μέρου δίνονται προς χρήση όλα τα στοιχεία της νέας πτέρυγας, δηλαδή τα επείγοντα ιατρεία η μονάδα βραχείας νοσηλείας και ο νέος υποσταθμός της ΔΕΗ».  



Το boreiaileia.blogspot.com έχει ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της κανονικής λειτουργίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας παράλληλα με εκείνο του Πύργου.



Δεν χρειαζόταν η τελευταία υγειονομική κρίση, για να καταλάβει κανείς ότι η Ηλεία χρειάζεται απαραιτήτως και τα δύο νοσοκομεία!



Όπως δήλωσε, πριν λίγες ημέρες, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης μετά την αποδοχή του ποσού των 234.000ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: « Είμαστε ευτυχείς γιατί οι επίμονες και συνεχείς προσπάθειές μας καρποφόρησαν. 


Μετά από 5 χρόνια απόλυτης εγκατάλειψης και φθορών, αποτέλεσμα των επιλογών της προηγούμενης δημοτικής αρχής, το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας επιτέλους αναβαθμίζεται. 



Για μας ήταν ένα ζήτημα απόλυτης προτεραιότητας κι αυτός ήταν ο λόγος που το παλέψαμε με αποφασιστικότητα και επιμονή, τους τελευταίους μήνες χωρίς να καμφθούμε από τα εμπόδια και τις δυσκολίες. 



Οι μεγάλες δωρεές του αξονικού τομογράφου και του ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος από τον Ανδρέα Παπαδάκο τώρα αξιοποιούνται και εντάσσονται σε μια σύγχρονη μονάδα Υγείας για την πόλη μας.



Η τεράστια υγειονομική κρίση που εκδηλώθηκε με την πανδημία έκανε σε όλους φανερή τη μεγάλη αναγκαιότητα του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, που πρέπει να λειτουργήσει και να αναπτυχθεί προς όφελος των πολιτών του Νομού". 


Το boreiaileia.blogspot.com θεωρεί ότι η επιτυχία αυτή ανήκει σε όσους αγωνίστηκαν για αυτόν τον σκοπό και ιδίως στον σημερινό Δήμαρχο Ήλιδας και ιατρό Γιάννη Λυμπέρη.


Δείτε το video με τις δηλώσεις Λυμπέρη με ένα κλικ εδώ.


Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας  


Αγρόκτημα Ήλιδας.  Ένα εξαιρετικό φρέσκο γάλα από τον τόπο μας


Αποκλειστικό. Πάει για αγορά τριών απορριμματοφόρων ο δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης!


Το ΑΙΣΧΟΣ στο ρέμα Βροντού και το ...μυστηριώδες "σημείο Χ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου