6/4/20

Θωρακίζεται αντιπλημμυρικά η Βουπρασία, με εντολή Φαρμάκη - Γιαννόπουλου.

"Ευχαριστώ" του Γιάννη Λέντζα προς την Περιφέρεια... 



Άριστη η συνεργασία Λέντζα - Γιαννόπουλου!


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για μια μεγάλη προσπάθεια να θωρακιστεί αντιπλημμυρικά η περιοχή της Βουπρασίας, την οποία καταβάλλουν οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συντονισμό με τον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης. 



Την όλη προσπάθεια συντονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, ο οποίος βρέθηκε την Παρασκευή στο Κουρτέσι, για να επιθεωρήσει τις εργασίες. 



Όλα αυτά, προς μεγάλη ευχαρίστηση του Δημάρχου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα, ο οποίος συνεργάζεται άριστα με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και τους Ηλείους Αντιπεριφερειάρχες, προς όφελος των δημοτών του. 



 Η συνεργασία αυτή, έχει ήδη αποδώσει αρκετά αποτελέσματα μερικούς μήνες μόνο, μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους...  



Φυσικά, υπάρχουν προσδοκίες για περισσότερα. Πολλά περισσότερα. Και γιατί όχι; 



Είναι πολύ ελπιδοφόρο το γεγονός, ότι γίνονται έργα ουσίας ( και όχι βιτρίνας ) λίγους μήνες μετά τις εκλογές και όχι να ακούμε "παχιά" λόγια για τα έργα που ...έρχονται και κάποια στιγμή θα ...γίνουν!!! 



Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση που κοινοποίησε το Γραφείο του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα.

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


 

Αντιπλημμυρικά έργα περιμετρικά της Βάρδας

 

Ο Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιούν διανοίξεις και καθαρισμούς σε τάφρους απορροής υδάτων περιμετρικά της Βάρδας. 



Το έργο αυτό σχετίζεται με την πρόληψη για ακραία καιρικά φαινόμενα, και κυρίως με πλημμύρες που είχαν συμβεί στο παρελθόν στη περιοχή της Βάρδας.
 



Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Φαρμάκη Ν. και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιαννόπουλο Β. για τις ενέργειες τους, για την ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων.



Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου