11/5/20

FARGECO - Οριστική αναστολή λειτουργίας υπέγραψε ο Βασίλης Γιαννόπουλος!

Για το εργοστάσιο στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών.



Πήρε ξεκάθαρη θέση ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, αφού πρώτα μελέτησε για καιρό τα στοιχεία της υπόθεσης των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών. 


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για την εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου, της οριστικής αναστολής λειτουργίας της εργοστασιακής μονάδας της FARGECO HELLAS ΕΠΕ που βρίσκεται στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, στη βόρεια Ηλεία.



Σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες μας, η απόφαση έχει ήδη γνωστοποιηθεί στην εταιρεία. 



Να σας θυμίσουμε, ότι το συγκεκριμένο εργοστάσιο είναι ήδη εκτός λειτουργίας από τις 6 Απριλίου. 



Τότε, είχε επιβληθεί η προσωρινή αναστολή λειτουργίας του, όπως πρώτο και σε αποκλειστικότητα σας είχε πληροφορήσει το boreiaileia.blogspot.com!!!   



Το θέμα με τις έντονες διαμαρτυρίες, κινητοποιήσεις και δικαστικών αγώνων των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, το έχουμε καλύψει σχεδόν από την πρώτη στιγμή που φτιάξαμε το boreiaileia.blogspot.com  



Σας έχουμε ενημερώσει επαρκώς, καθώς για το "καυτό" θέμα της ευρύτερης περιοχής των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών έχουμε γράψει ούτε ένα ή δύο αλλά ...τριανταδύο άρθρα, μαζί με αυτό που διαβάζετε αυτήν τη στιγμή.



Το boreiaileia.blogspot.com θεωρεί, ότι μετά από αυτήν την ενέργεια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποδεικνύεται, πως όταν το δίδυμο Φαρμάκη - Γιαννόπουλου λέει ότι θέλει να προστατέψει το περιβάλλον και να εφαρμόσει πιστά το πνεύμα των νόμων, το εννοεί! Και ο νοών νοείτω...  



Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας για τους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών


Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου