29/4/20

Αποκλειστικό. Πάει για αγορά τριών απορριμματοφόρων ο δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης!

Μέχρι τέλη Ιουνίου η προκήρυξη του διαγωνισμού! 


 
Επιτέλους, κάτι να γίνει με τα απορριμματοφόρα του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης!

Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει πρώτο και σε αποκλειστικότητα για το μεγάλο βήμα που θα κάνει ο δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης για να αποκτήσει από δύο έως και τρία μεταχειρισμένα απορριμματοφόρα!



Οι προσπάθειες του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα να εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την ανανέωση του "υπό διάλυση" στόλου των απορριμματοφόρων, έπιασαν τόπο. Εξασφάλισε ένα κονδύλι 150.000ευρώ.  



Στην αρχή, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του σκεφτόντουσαν να αγοράσουν ένα καινούργιο απορριμματοφόρο. 



Όπως γράψαμε όμως προηγουμένως, η κατάσταση των απορριμματοφόρων όπως τα παρέδωσε η  προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κ.Ναμπίλ Μοράντ είναι τραγική!  



Όπως ο ίδιος ο κ. Ναμπίλ Μοράντ αναγκάστηκε να παραδεχτεί κατά τη διάρκεια ενός Δημοτικού Συμβουλίου ως αντιπολίτευση πλέον, ότι όλα έχουν σοβαρές βλάβες. 



Τον περισσότερο καιρό βρίσκονται σε συνεργεία, στερώντας τους δημότες από τις υπηρεσίες τους και επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό του δήμου με πανάκριβες συντηρήσεις... 



Ο ίδιος, προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του αναφέροντας, ότι έτσι ακριβώς, στην ίδια αξιοθρήνητη κατάσταση, παρέλαβε τον στόλο από τον προηγούμενο Δήμαρχο. 



Βέβαια, εκείνο που δεν μας είπε είναι το τι έκανε ο ίδιος (;;;) για να αντικαταστήσει αυτόν τον γερασμένο στόλο απορριμματοφόρων. 



Να σας θυμίσουμε ότι η θητεία του κ.Ναμπίλ Μοράντ ήταν Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης πέντε (5) ολόκληρα χρόνια... 



Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, ο Γιάννης Λέντζας με τους στενούς του συνεργάτες, κάνουν δεύτερες σκέψεις. Να μην αγοράσουν ένα μόνο απορριμματοφόρο αλλά να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο διαπραγμάτευσης.  



Με τα ίδια χρήματα να αγοράσουν τουλάχιστον δύο μεγάλα ή τρία μικρότερα, μεταχειρισμένα μεν αλλά σε καλή κατάσταση.



Είναι ο μόνος τρόπος να ξεφορτωθούν τα απαρχαιωμένα και με συχνές βλάβες απορριμματοφόρα.  



Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώνει με τις ειδήσεις που πρέπει να μαθαίνετε ώστε να γνωρίζετε τι συμβαίνει και στην περιοχή του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, την βόρεια Ηλεία.




















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου