2/4/20

Μπράβο! Δύο νέα αυτοκίνητα για το "Βοήθεια στο σπίτι" στον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης!


Αυξάνεται ο στόλος του δήμου και μαζί η δυνατότητά του να υποστηρίζει τους δημότες του!


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει ότι ενισχύεται με δύο αυτοκίνητα ο στόλος του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, για να ριχτούν στη μάχη εναντίον του κορονοϊού.


Το πρώτο παρέλαβε εχθές ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας από την ΚΕΔΕ στην Πάτρα.


Πρόκειται να ενισχύσουν άμεσα την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης να υποστηρίξει όσους δημότες του έχουν ανάγκη, τώρα που υποχρεωτικά όλοι παραμένουν στο σπίτι. 


Για τον λόγο αυτό πρόσφατα, ο Γιάννης Λέντζας κατάφερε να θέσει σε λειτουργία και μια ψηφιακή πλατφόρμα, ώστε ο δήμος να είναι σε θέση να βοηθήσει αποτελεσματικότερα εκείνους που το έχουν ανάγκη. 


 Για να μπείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης κάντε ένα κλικ εδώ.


Το δεύτερο αυτοκίνητο, εντάχθηκε σήμερα στον στόλο του δήμου. Τα δύο νέα αυτοκίνητα θα  βοηθήσουν στην καταπολέμηση της μετάδοσης του κορονοϊού.



Διαβάστε τη σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης


Παραλαβή δυο οχημάτων ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για την ενίσχυση της «Βοήθειας στο σπίτι»

 

Ενίσχυση του στόλου της Κοινωνικής Υπηρεσία του Δήμου

 

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αποδεχόμενος την προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ και της SIXT car Καλαμάτας, ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, να διαθέσει οχήματα στους Δήμους, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθειά τους στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, παρέλαβε σήμερα (Τρίτη 14/4) και το δεύτερο αυτοκίνητο.
 



Τα οχήματα θα χρησιμοποιηθούν καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας για τις αυξημένες υποχρεώσεις των Κοινωνικών Υπηρεσιών και για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».
 



Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ. ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου Δ. για την πρωτοβουλία της άμεσης ανταπόκρισης και ενίσχυσης του στόλου του Δήμου μας, στην κοινωνική υπηρεσία, που τώρα, όσο άλλοτε, έχει περισσότερο ανάγκη για ενίσχυση και στήριξη.
 



Επίσης ευχαριστούμε από καρδιάς τη ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ, και την Sixt car Καλαμάτας για την προσφορά τους στην κοινωνική δράση του Δήμου μας.
 



Οι κοινωνικές δομές του Δήμου μας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού συνεχίζουν να είναι στη πρώτη γραμμή της στήριξης των συνδημοτών μας, που μας έχουν ανάγκη και να αισθάνονται ότι είμαστε δίπλα τους!


Το boreiaileia.blogspot.com θα συνεχίσει να σας ενημερώνει για ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για την αντιμετώπιση του κορονοϊού χωρίς υστερίες και τρομολαγνικά δημοσιεύματα για να κερδίσει λίγες εκατοντάδες κλικ παραπάνω. 
 






 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας








 

 Μάθετε για ποιους λόγους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου