17/3/20

Καταιγιστικές εξελίξεις στο θέμα της δυσοσμίας στους Αγίους Θεοδώρους.

Απάντησε γραπτώς και επισήμως η εταιρία στις ερωτήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Β.Γιαννόπουλου. 




Τον λόγο τώρα έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας...


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για τις εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί στην υπόθεση της έντονης δυσοσμίας (σύμφωνα με τους κατοίκους) στην ευρύτερη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών. 



Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά τις κινητοποιήσεις των κατοίκων, την συζήτηση του θέματος στην Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής και την δημοσιοποίηση της έκθεσης Λεοτσινίδη για το πριβάλλον στους Αγίους Θεοδώρους, είχαμε τη συνέχεια των επίσημων διαδικασιών από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Β.Γιαννόπουλου, όπως όφειλε να πράξει.   



Ο κ. Γιαννόπουλος έστειλε επιστολή στην εταιρία που κατονομάζεται στην έκθεση Λεοτσινίδη και ζήτησε να καταθέσει γραπτώς τις θέσεις της και την άποψή της για το επίμαχο θέμα. 



Το χρονικό περιθώριο των είκοσι ημερών που δίνει ο νόμος παρήλθε. Η εταιρία πράγματι έστειλε τις απαντήσεις της γραπτώς και τώρα ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας τις μελετά, για να καταλήξει σε απόφαση.  



Μια απόφαση, που με αγωνία περιμένουν οι κάτοικοι όχι μόνο των Αγίων Θεοδώρων αλλά και των άλλων χωριών της ευρύτερης περιοχής. 



Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις στο "πολύπαθο" θέμα των Αγίων Θεοδώρων Λέχαινών. Συνεχίστε να μας διαβάζετε για να μαθαίνετε τι πραγματικά συμβαίνει στην Ηλεία.






Δείτε πόσες φορές μετά την απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα, παραπονέθηκαν οι κάτοικοι για δυσοσμία κάνοντας ένα κλικ στο παρακάτω άρθρο





Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα για να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών με την αφόρητη δυσοσμία, όπως καταγγέλλουν καιρό τώρα οι κάτοικοι. Απλά κάντε ένα κλικ στον κάθε τίτλο. 



























 Διαβάστε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου