23/4/20

Αποκλειστικό: Εξελίξεις στο ρέμα Βροντού με γρήγορη αντίδραση της Περιφέρειας!

Κάτοικοι: "Κάτι έχει αλλάξει στην Περιφέρεια"... 




Δύσοσμα και γκριζόμαυρα κυλάνε τα νερά στο ρέμα Βροντού με αφρούς σαν από σαπουνάδα...



Το boreiaileia.blogspot.com σας μεταφέρει την ικανοποίηση των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, για την άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου. 



Σας θυμίζουμε τα χθεσινά δημοσιεύματα σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για την τραγική κατάσταση που βρίσκονται τα νερά στο ρέμα του Βροντού στη βόρεια Ηλεία! 



Καθώς οι δημοσιεύσεις αυτές έγιναν αντικείμενα νέων δημοσιεύσεων από δημοσιογράφους της Ηλείας, ανήμερα της Διεθνούς Ημέρας για τη Μητέρα Γη, προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις στην Κοινή Γνώμη. 



Αστραπιαία υπήρξε και η αντίδραση της καθόλα αρμόδιας Αρχής. Της Π.Δ. Ηλείας και του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας.



Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες μας, σήμερα το μεσημέρι εμφανίστηκε στην περιοχή κλιμάκιο υπαλλήλων του Τμήματος Περιβάλλοντος για να διενεργήσει έλεγχο στα νερά του "μαρτυρικού" ρέματος Βροντού. 



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα νερά είχαν χρώμα γκρι προς μαύρο και αναδυόταν μια ανυπόφορη δυσοσμία. Σήμερα, όπως μας είπαν κάποιοι κάτοικοι, ο έλεγχος έγινε στα "σωστά" σημεία του ρέματος... 



Τέλος, σε ερώτηση που τους κάναμε για τις εντυπώσεις τους σχετικά με τις πράξεις και τις κινήσεις της Περιφέρειας Δ.Ε. όσον αφορά το θέμα που τους ταλαιπωρεί χρόνια τώρα, η απάντηση που πήραμε ήταν σχεδόν η ίδια από όλους: "Κάτι έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό"... 



Εμείς, από την πλευρά μας θα περιμένουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον (και περιέργεια) για να διαβάσουμε το τι θα γραφτεί στο πόρισμα του μακροσκοπικού ελέγχου, από το Τμήμα Περιβάλλοντος...   



Το boreiaileia.blogspot.com πιστό στις αρχικές θέσεις, συνεχίζει να υποστηρίζει τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών στον δίκαιο αγώνα τους. Να υπερασπιστούν δηλαδή, το αυτονόητο δικαίωμά τους να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μέσα σε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον. Ο απόλυτος σεβασμός στο περιβάλλον είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έρθει η ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία.




Διαβάστε το χθεσινό μας δημοσίευμα για το πολύπαθο ρέμα Βροντού και δείτε το video που σοκάρει, με ένα κλικ στον τίτλο  Video ΣΟΚ από το ρέμα Βροντού! Υπάρχει προϊστάμενος στο Τμήμα Περιβάλλοντος;



Μάθετε για το μυστηριώδες "σημείο Χ" της δύσοσμης υπόθεσης του Βροντού Το ΑΙΣΧΟΣ στο ρέμα Βροντού και το ...μυστηριώδες "σημείο Χ"





 Δείτε σχετικά άρθρα μας για το περιβάλλον στην Ηλεία











Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου