3/4/20

Χαμός στον Πύργο με το Λιμενικό Ταμείο! Ξεκάθαρη τοποθέτηση Μιχαλακόπουλου.

"Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα κτυπώ"...  

 

 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αναγένεσις στο Δήμο Πύργου" κ. Χάρης Μιχαλακόπουλος.




Το boreiaileia.blogspot.com δημοσιεύει την επίσημη τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Πύργου κ. Χάρη Μιχαλακόπουλου, για το φλέγον θέμα που προέκυψε με τις ενέργειες του Δημάρχου Πύργου στο Λιμενικό Ταμείο και τις σχέσεις του με τον κ. Βαρουξή. 



Διαβάστε το Δελτίο Τύπου που μας έστειλε το Γραφείο του κ. Χάρη Μιχαλακόπουλου και είναι η επίσημη τοποθέτησή του στα γεγονότα. 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ
 


Παρακολουθούμε με υπευθυνότητα και με ενδιαφέρον το ζήτημα που έχει προκύψει με το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου. 



Θυμίζουμε στον κόσμο, που ξεχνάει εύκολα, ότι η παράταξή μας δυστυχώς για όλους τους υπόλοιπους και ευτυχώς για μας είναι σταθερή σε αρχές και όχι σε πρόσωπα.



 Όταν ο προηγούμενος δήμαρχος Πύργου πρότεινε τον κύριο Βαρουξή για πρόεδρο, 32 δημοτικοί σύμβουλοι συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού δημάρχου Πύργου κ.Τάκη Αντωνακόπουλου τον ψήφισαν. 



Εμείς μόνο καταψηφίσαμε, όχι για το πρόσωπο, αλλά με σκεπτικό πολιτικό που το έχουμε αναλύσει πλήρως.
 


Φυσικά επειδή δεν έχουμε εμμονές και εξαρτήσεις συνεργαστήκαμε άψογα με το Λιμενικό Ταμείο και τον πρόεδρο καθόλη τη διάρκεια της θητείας του, δυναμικά με τις αντιρρήσεις μας, επίσης με τις συμφωνίες μας και κυρίως την παρουσία μας στα συμβούλια του λιμενικού ταμείου.



 Όλοι οι υπόλοιποι έκαναν μόνο κριτική και ήξεραν μόνο να μιλούν από μακριά όπως έχουν μάθει τόσα χρόνια, λόγια κούφια λόγια γεμάτα αοριστολογίες και πολιτικές του τίποτα και του δήθεν.
 


Αυτές δηλαδή οι πολιτικές οι οποίες πήγαν τον Πύργο και την Ηλεία στον πάτο της ανάπτυξης.
 


Το συγκεκριμένο θέμα είναι δημοσιογραφική επιτυχία του Γιάννη Σπυρούνη ο οποίος το παρουσίασε με δηλώσεις και με χαρτιά ντοκουμέντα.  



Βεβαίως ως θέμα έχει τεράστιες πολιτικές προεκτάσεις και ευθύνες γιατί αφήνει το δήμαρχο έκθετο στις δικές του πράξεις και δηλώσεις και αναιρεί αυτά που προεκλογικά υποστήριζε με τόσο πάθος. 



Τον κ. Βαρουξή τον ψήφισε πριν από 6 χρόνια, μετά τον κατηγόρησε και μετά τον όρισε ως συμβούλιο να εκπροσωπεί το ταμείο στα ανώτερα όργανα..
 


Σήμερα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έχει τους δικούς του λόγους να μην τοποθετείται και αντί αυτού να τοποθετείται άλλος σύμβουλος δημόσια στο fb. 



Ο τρίτος συνδυασμός τοποθετήθηκε σαν να ήταν σε αίθουσα δικαστηρίου, καμία σχέση με πολιτική τοποθέτηση, εκτός του ότι όπως και ο προηγούμενος σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης ζήτα δημόσια τη δήλωση του δημάρχου. 



Ο επόμενος συνδυασμός πάλι εκπροσωπήθηκε μέσα από το fb από σύμβουλο. Θυμίζουμε ότι αυτός είναι ο συνδυασμός που ο επικεφαλής του κάποτε είχε σημαία το θέμα. 



Για τους επόμενους δύο συνδυασμούς δεν θα μιλήσω απλά να αποφασίσουν εάν είναι συμπολίτευση η αντιπολίτευση γιατί το να κοροϊδεύουν τον κόσμο εφόσον έχουν έμμισθη σχέση με τη δημοτική αρχή, πρέπει να τελειώσει γιατί γελάνε και οι πέτρες. 



Και ενώ εμείς, ούτε κανείς τους, δεν προτείνουν κάποιον καλύτερο κατά τη γνώμη μας, έχω να πω ότι η κατάσταση μου θυμίζει παιδική χαρά. 



Με το να διαβάζω δηλαδή  για το αν είναι γνήσιο το χαρτί κάτι που πραγματικά με θλίβει τη στιγμή που υπάρχουν αδιαμφισβήτητα γεγονότα όπως η παρουσία του κυρίου Βαρουξή στην ΕΛΙΜΕ...
 


Εκείνο που δεν έχω ακούσει είναι μία διαφορετική πρόταση από αυτούς που αντιδρούν για αυτό. Και εδώ είναι η διαφορετικότητα μας.  



Αν και το θέμα είναι πολιτικής σταθερότητας και κρίνετε η φερεγγυότητα στο λόγο και τις αξίες του δημάρχου του Πύργου και φανερώνει τις παλαιοκομματικές πρακτικές ορισμένων, που γράφουν ή κρύβονται, μου θυμίζει το παλιό και αγαπημένο  τραγούδι "Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ".   




Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώνει για αυτό το φλέγον ζήτημα καθώς φαίνεται ότι η πολιτική αξιοπιστία του Δημάρχου Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλου, έχει πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό!








Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου