1/6/20

Θρίλερ στους Αγίους Θεοδώρους με απειλές θανάτου εναντίον του δικηγόρου Γιώργου Κατσαμπέρη;

Κατέθεσε μήνυση για απειλή κατά της ζωής του... 



Απειλή κατά της ζωής του κατήγγειλε στην Αστυνομία ο Γιώργος Κατσαμπέρης!


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για μια αναπάντεχη τροπή, που έλαβε σήμερα το μεσημέρι η γνωστή υπόθεση με το "λουκέτο" που επέβαλε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο εργοστάσιο της FARGECO HELLAS ΕΠΕ. 



Σήμερα το απόγευμα, ο γνωστός δικηγόρος και νομικός σύμβουλος των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, Γιώργος Κατσαμπέρης κατέθεσε μήνυση για απειλή κατά της ζωής του στο Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών εναντίον του ιδιοκτήτη της FARGECO HELLAS ΕΠΕ . 



Σύμφωνα με όσα δημοσίως δήλωσε ο γνωστός δικηγόρος, παρουσία πλήθους κόσμου και του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα, κάτοικος της περιοχής εντόπισε τον ιδιοκτήτη της FARGECO HELLAS ΕΠΕ να βγάζει φωτογραφίες την οικία του Γιώργου Κατσαμπέρη στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών. 



Όταν ο κάτοικος τον πλησίασε και τον ρώτησε γιατί φωτογραφίζει το σπίτι, ισχυρίζεται ότι έλαβε ως απάντηση απειλές για τη ζωή του Γιώργου Κατσαμπέρη αλλά και προσβολές για όσους υποστηρίζουν την προσπάθεια του γνωστού δικηγόρου να αναδείξει το πρόβλημα της περιοχής. 



Όλα αυτά σύμφωνα με την μαρτυρία του κατοίκου των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών. Ο Γιώργος Κατσαμπέρης αφού κατέθεσε τη μήνυση, έκανε τις δημόσιες δηλώσεις που γράψαμε προηγουμένως και ζήτησε από τους βουλευτές του νομού να πάρουν θέση επάνω στο γεγονός.



Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώνει για τις εξελίξεις και θα περιμένουμε την τοποθέτηση της FARGECO HELLAS ΕΠΕ για το συμβάν. Ισχύουν όσα ακούστηκαν; Επίσης, θα περιμένουμε να ακούσουμε τις τοποθετήσεις όλων των βουλευτών της Ηλείας. 



 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου