9/4/20

Κινητικότητα στον Πύργο! Κοινή δήλωση Νικολούτσου - Καννή!

Ζητούν άμεση σύγκληση του οργάνου Δημοτικής Πολιτικής - Συμβουλίου των επικεφαλής των παρατάξεων.





Φωτογραφία προ ...κορονοϊού!


 
Το boreiaileia.blogspot.com δημοσιεύει την κοινή ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων Πύργου κυρίων Νικολούτσου και Καννή. 



Διαβάστε τη για να ενημερωθείτε. Σας θυμίζουμε ότι νωρίτερα το μεσημέρι ανακοίνωση είχε εκδώσει και ο δημοτικός σύμβουλος κ.Χάρης Μιχαλακόπουλος και μπορείτε να βρείτε την παραπομπή της στο τέλος του δημοσιεύματος. 




ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ  Κ. ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΥ – Σ. ΚΑΝΝΗ


Κύριε Δήμαρχε,
 


Κύριε Πρόεδρε,


Για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα καλούμαστε σε συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
 



Είναι γνωστό πως η δοκιμαστική τηλεδιάσκεψη για συνεδρίαση του Δ.Σ. δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Μια συνεδρίαση Δ.Σ. δεν εξαντλείται στη θετική ή μη ψήφιση των θεμάτων που τίθενται στην Ημερήσια Διάταξη. Καθοριστικό ρόλο παίζει η συζήτηση αυτών και η ανταλλαγή θέσεων και προτάσεων, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη λήψη των σχετικών αποφάσεων.



Στις δύσκολες αυτές ημέρες που ζούμε ως κοινωνία που, βέβαια πάνω από όλα, στη σκέψη όλων μας είναι η προστασία του μεγαλύτερου αγαθού που είναι η ζωή και υγεία των συνανθρώπων μας, είναι γεγονός πως και ο Δήμος μας πρέπει να λειτουργήσει.
Τα άμεσα τουλάχιστον προβλήματα επιζητούν τις λύσεις τους.



Εφόσον είναι αδύνατη η τηλεδιάσκεψη, καθίσταται αναγκαία η ενεργοποίηση του οργάνου Δημοτικής Πολιτικής – Συμβουλίου των επικεφαλής των παρατάξεων που προβλέπεται στον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, έτσι ώστε να συζητούνται μεταξύ των επικεφαλής στοιχειωδώς τα θέματα του Δ.Σ. και κατόπιν δια περιφοράς να λαμβάνονται αποφάσεις.



Υπενθυμίζουμε ότι από όλες τις παρατάξεις έχει υποβληθεί αίτημα για λήψη απόφασης από το Δ.Σ. όσον αφορά τα μέτρα ανακούφισης των επαγγελματιών του Δήμου μας (απαλλαγή από δημοτικά τέλη, τέλη κοινοχρήστων χώρων κλπ.) Ήδη, άλλοι Δήμοι στη χώρα έχουν προχωρήσει σε ανάλογες αποφάσεις.



Θεωρούμε πως είναι πρωτεύον ζήτημα για το Δήμο μας και επιβάλλεται στην επόμενη συνεδρίαση να τεθεί προς συζήτηση το θέμα αυτό.



Κατόπιν τούτων, σας γνωρίζουμε ότι οι παρατάξεις μας, αύριο, 10.04.2020, δεν θα συμμετάσχουν στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. και φυσικά σε καμία άλλη ανάλογη συνεδρίαση αν δεν έχει προηγηθεί η σύγκληση του οργάνου Δημοτικής Πολιτικής – Συμβουλίου των επικεφαλής των παρατάξεων.


 Πύργος, 09.04.2020
 


Οι Επικεφαλής των παρατάξεων
 


ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ   




Το boreiaileia.blogspot.com θεωρεί απολύτως λογικό το αίτημα των δημοτικών συμβούλων και ελπίζουμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη συνεννόηση των αυτοδιοικητικών μας σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές!  



Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 



"Με την πλάτη στον τοίχο" η Δημοτική Αρχή Πύργου μετά την συνέντευξη Αντωνακόπουλου!



Σοβαρά θέματα προς συζήτηση στο Δ.Σ. του Πύργου ζητάει ο Χάρης Μιχαλακόπουλος.



ΣΟΚ στους πιστούς από τον Μητροπολίτη Ηλείας!



Αποκλειστικό! Σφραγίστηκε το εργοστάσιο της FARGECO HELLAS ΕΠΕ στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών!





Ηχηρή ήττα Αντωνακόπουλου στο Δ.Σ. του Πύργου! Έχασε με 15 υπέρ έναντι 16 κατά!
 



Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου