26/2/20

Έσκασε "βόμβα"! Δόθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη δημοσιότητα η έκθεση Λεοτσινίδη

Μοιράστηκε σήμερα επίσημα στους δημοτικούς συμβούλους Ανδραβίδας - Κυλλήνης, από τον κ. Χαραλαμπόπουλο.



Ο κ. Χαραλαμπόπουλος διαβάζει επιστολή των κατοίκων λίγα λεπτά πριν μοιράσει επίσημα την έκθεση Λεοτσινίδη στους δημοτικούς συμβούλους. 


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει πως δόθηκε, με επίσημο τρόπο από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, η τελική έκθεση Λεοτσινίδη στον δικηγόρο των κατοίκων Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, γνωστό νομικό Γιώργο Κατσαμπέρη. 



 Σήμερα το βράδυ, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Χαραλαμπόπουλος μαζί με ολιγομελή ομάδα κατοίκων μοίρασαν τα αντίτυπα της έκθεσης. 



Τώρα πια έχει ενημερωθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο, ο δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης για την τελική έκθεση του Καθηγητή Λεοτσινίδη. 



Όπως και για τα όσα γράφει για τις σημαντικά αυξημένες πιθανότητες να κλονιστεί η υγεία τους! 



Ο Γιάννης Λέντζας είπε απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους αλλά και στην αντιπροσωπεία των κατοίκων, ότι θα κάνει το παν ως Δήμαρχος να προστατέψει την υγεία των κατοίκων, όπως είναι υποχρεωμένος να κάνει ως γιατρός και ως Δήμαρχος. 



Τόνισε ιδιαίτερα ότι υπεύθυνη για τις περαιτέρω κινήσεις είναι αποκλειστικά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στην "ιστορική" συζήτηση στη Βουλή.


Γιάννης Λέντζας: "Πλέον, η Περιφέρεια έχει την ευθύνη των εξελίξεων" 


Τέλος, υποσχέθηκε να διαβάσει άμεσα την έκθεση και εάν χρειαστεί να πραγματοποιηθεί μια ειδική συνεδρίαση.  



Το boreiaileia.blogspot.com παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο θέμα των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών και σας ενημερώνει αποτελεσματικά, ώστε να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτήν την γωνιά της βόρειας Ηλείας.




Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας  























Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου