3/3/20

Νέα "βόμβα" για Αγίους Θεοδώρους! Αποκλειστική δήλωση Β. Γιαννόπουλου στο boreiaileia.blogspot.com

Διαβάστε ποια θα είναι η συνέχεια στο θέμα των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών... 



Βασίλης Γιαννόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας.


Το boreiaileia.blogspot.com σας παρουσιάζει την αποκλειστική δήλωση του Περιφερειάρχη Ηλείας κ. Γιαννόπουλου για την εξέλιξη την υπόθεση των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών.  



Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννόπουλος μας είπε ότι "από την πλευρά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχουν δρομολογηθεί οι ενέργειες, που απαιτούνται. 



Με βάση τα όσα γράφει στην έκθεσή του ο Καθηγητής Λεοτσινίδης αποστείλαμε έγγραφο  στην εταιρία.



Με το έγγραφο αυτό ζητούμε από την εταιρία να παρουσιάσει τη θέση της και να απαντήσει. Αφού λάβουμε γραπτώς τη θέση της εταιρίας και την εξετάσουμε, θα αποφασίσουμε για τις μελλοντικές μας ενέργειες".  



Τέλος, το boreiaileia.blogspot.com ρώτησε τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας για το χρονικό περιθώριο που έχει η εταιρία για να ανταποκριθεί γραπτώς στα όσα ζητά να μάθει η Περιφέρεια. 



Μας είπε ότι η εκ του νόμου έχει το δικαίωμα να απαντήσει εντός είκοσι ημερών. Πρόσθεσε, ότι ήδη έχουν παρέλθει οι πρώτες δέκα ημέρες.



Μετά την δημοσιοποίηση της τελικής έκθεσης Λεοτσινίδη και μετά την δημόσια συζήτηση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος στη Βουλή, η υπόθεση των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών είναι φανερό ότι αποκτά νέα τροπή! 



Συνεχίστε να διαβάζετε το boreiaileia.blogspot.com για να μαθαίνετε τι πραγματικά συμβαίνει στην περιοχή μας.




Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας
















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου