30/4/20

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

Την Τετάρτη 6 Μαΐου.   


 
Προχωρούν με τους αργούς ρυθμούς του κορονοϊού τα πράγματα στους δήμους σε ολόκληρη την Ηλεία και την Ελλάδα...


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και για τα θέματα που θα ψηφιστούν, σε αυτόν τον δήμο της βόρειας Ηλείας. 
 


Συγκεκριμένα, η τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στις 6 Μαΐου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, για λήψη
απόφασης στα παρακάτω θέματα
της ημερήσιας διάταξης:
 


1. Αναμόρφωση ισχύοντος προϋπολογισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οικονομικού έτους 2020 (Εισηγητής: Α/Δ Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Κος Βαρβαρέσος Κων/νος)
 


2. Έγκριση μεσοπρόθεσμου προγράμματος δημοσιονομικής στρατηγικής 2021-2024 του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης(Εισηγητής: Α/Δ Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Κος Βαρβαρέσος Κων/νος)
 


3. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για τη συγκρότηση επιτροπών:
 
α)Χαρακτηρισμός παράλιων χώρων ως πολυσύχναστων και

β)Ελέγχου Αδειών Θαλασσίων Μέσων
 
Αναψυχής(Εισηγήτρια: Πρόεδρος δ.σ. Κα Κακαλέτρη Γεωργία)
 


4. Τροποποίηση Ο.Ε.Υ. Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης (Εισηγητής: Α/Δ Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Κος Βαρβαρέσος Κων/νος)
 


5. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου(Εισηγήτρια: Α/Δψ Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Κα Γιαννίτση Αλεξάνδρα)




Το boreiaileia.blogspot.com εύχεται το γρηγορότερο δυνατό να επανέλθουν οι δήμοι της Ηλείας σε ρυθμούς προ κορονοϊού, επειδή τους τελευταίους μήνες τα προβλήματα δεν "πάγωσαν" όπως οι ρυθμοί εργασίας αλλά το αντίθετο. Γιγαντώθηκαν!




 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου