19/9/21

Μετά το «όχι» του ΕΜΑ η κυβέρνηση «τα στρίβει» - Μ.Θεμιστοκλέους: «Δεν θα είναι υποχρεωτική η τρίτη δόση του εμβολίου»

 Επικράτησαν οι φόβοι των νομικών κυρώσεων;

 

 

 

 

 

Ο ΕΜΑ είχε μιλήσει πριν ημέρες και δεν έδινε την συγκατάθεση για τρίτη δόση λέγοντας ότι όποιο κράτος θα το κάνει θα φέρει και το βάρος των ποινικών ρητρών που τυχόν θα υπάρξουν. 

 

 

Και έτσι η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού δια στόματος του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριου Θεμιστοκλέους, πλέον δεν θα είναι υποχρεωτική.

 

 

Το σημαντικότερο είναι όμως, και παρά το τι θα πουν, θα συμπαρασύρει και τεράστιο αριθμό αποφάσεων περί διαχωρισμού των πολιτών και περιορισμού των ανεμβολίαστων καθώς με βάσει τα λεγόμενα των εταιρειών και των ειδικών η απόδοση κατά του κορωνοϊού πέφτει με το χρόνο. Επομένως είναι, δεν είναι κάποιος εμβολιασμένος θα είναι ένα και το αυτό.

 

 

Μιλώντας στον ΑΝΤ-1 ο κ. Θεμιστοκλέους είπε ότι κλείνονται ραντεβού για την τρίτη δόση και ήδη έχουν εμβολιαστεί γύρω στις 10.000 άτομα. Επανέλαβε δε ότι αύριο Δευτέρα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια της απογευματινής ενημέρωσης για τα επόμενα βήματα.

 

 

Οπως εξήγησε, θα αφορά άτομα με ένα συγκεκριμένο ηλικιακό όριο και πάνω και θα έχουμε «και ανακοινώσεις για τους υγειονομικούς και για κάποιες άλλες κατηγορίες συγκεκριμένες».

 

 

Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους, «εκτός από τους ανοσοκατεσταλμένους που είναι σύντομο το χρονικό διάστημα, όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να είναι από 6-8 μήνες αλλά θα υπάρξουν διευκρινίσεις».

 

 

Γιατί δεν είναι υποχρεωτική η τρίτη δόση του εμβολίου;  


Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο υποχρεωτικότητας της τρίτης δόσης του εμβολίου, ο Θεμιστοκλέους ξεκαθάρισε πως αυτή τη στιγμή δεν ισχύει κάτι τέτοιο. «Η τρίτη δόση είναι με σύσταση της Εθνικής Επιτροπής του Εμβολιασμού, δεν ισχύει σε καμία άλλη χώρας της ΕΕ. Αυτό αν αλλάξει στην πορεία θα το δούμε αλλά αυτή τη στιγμή δεν ισχύει».

 

 η συνέχεια στην πηγή

 

 

 

 

ΗΠΑ κορωνοϊός: Όχι στην 3η δόση σε όλους αδιακρίτως, λέει η επιτροπή του FDA!

 

 

 

 

Προσοχή!!! Αυτό είναι το νέο κόλπο για να σας κλέψουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό

 

 

 

 

Χαρές και πανηγύρια για τους ελαιοπαραγωγούς; "Πολύ καλά" τα νέα από την Ισπανία!

 

 

 

 

Πως μπαίνει νόμιμα τροχόσπιτο, λυόμενο ή άλλη κατασκευή στο οικόπεδο

 

 

 

 

 

Ελαιόλαδο : Αυξήστε το κέρδος σας με έξυπνες πρακτικές από τον αγρό μέχρι το ελαιουργείο!

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου