23/9/21

(ΚΕΔΕ) Θ. Γεωργόπουλος: "Δώστε φθηνό πετρέλαιο στους αγρότες"!

Δελτίο Τύπου Δήμου Ήλιδας


Ο Αντιδήμαρχος Ήλιδας ΑθανάσιοςΓεωργόπουλος



 Ο Αντιδήμαρχος Ήλιδας Αθανάσιος Γεωργόπουλος στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
 

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης, 23 Σεπτεμβρίου 2021, η διαδικτυακή συνεδρίαση της Επιτροπής Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) που ως βασικά θέματα συζήτησης είχε την επαναφορά της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες και την αξιοποίηση της περιουσίας των ανενεργών Αγροτικών Συνεταιρισμών από τους Δήμους της Χώρας.
 

 

Στη συνεδρίαση εκπροσώπησε το Δήμο Ήλιδας ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Γεωργόπουλος ο οποίος τοποθετήθηκε επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και ανέπτυξε τις θέσεις του Δήμου Ήλιδας.


 

 

Επιβεβλημένη θεωρεί η ΚΕΔΕ την άμεση επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης αγροτικού πετρελαίου 2016, αλλά και την επαναφορά του μέτρου ΕΦΚ πετρελαίου, θέση την οποία στήριξε ο κ. Αθανάσιος Γεωργόπουλος και αποτελεί πάγιο αίτημα όχι μόνο των αγροτών του Δήμου Ήλιδας, αλλά και όλης της Ηλείας.
 

 

Επίσης ο Αντιδήμαρχος Ήλιδας τάχθηκε υπέρ της πρότασης της ΚΕΔΕ για την αξιοποίηση της περιουσίας των ανενεργών Αγροτικών Συνεταιρισμών από τους Δήμους.


 

Η ΚΕΔΕ θα καταθέσει αίτημα προκειμένου να υπάρξει ειδική νομοθετική ρύθμιση που θα προβλέπει η περιουσία και οι υποδομές των συγκεκριμένων συνεταιρισμών να παραχωρηθούν στους κατά τόπους ΟΤΑ.

 

 

 

Σοκ στους αγρότες! Ακριβότερο 55 ευρώ τo γέμισμα στο τρακτέρ

 

 

 

Ντροπή!!! Γεμάτη σκουπίδια περιοχή στην Σπιάτζα - Τι κάνει ο Δήμαρχος Πύργου; (φωτογραφίες)

 

 

 

Διπλάσια η απόδοση σε βιολογικό ελαιώνα υπολογίζει το ΓΠΑ

 

 


Συμβουλές για την συγκομιδή της ελιάς




Χαρές και πανηγύρια για τους ελαιοπαραγωγούς; "Πολύ καλά" τα νέα από την Ισπανία!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου