29/9/21

"Καταπέλτης" με αποδείξεις ο Στάθης Καννής - Όλα τα ονόματα της ΚΟΙΝΣΕΠ των 320.000 ευρώ!

 

 

 

 

 

 Καταιγιστικές και συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις για την ΚΟΙΝΣΕΠ "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" εξακολουθεί να φέρνει στο φως η αντιπολίτευση του Δήμου Πύργου. 

 

 

Σήμερα, συνεχίζοντας τον χορό των αποκαλύψεων, σειρά είχε ο κ. Στάθης Καννής που αποκαλύπτει όλα τα ονόματα που συμμετέχουν στην ΚΟΙΝΣΕΠ που αναλαμβάνει απευθείας έργα αλλά και συμβάσεις από τον Δήμο Πύργου.

 

 

 Μέσα στα ονόματα βρίσκεται και εκείνο του κ. Ιωάννη Πλεμμένου...

 

 Διαβάστε την ανακοίνωση που δημοσίευσε ο κ. Καννής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης



ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ  


1.000 λέξεις χρειάστηκε η δημοτική αρχή για να «απαντήσει» σε σχέση με αναθέσεις και συμβάσεις (320.000 €) του Δήμου Πύργου και της ΚοινΣΕεπ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ». 
 
 
Όμως, επειδή δεν πήραμε καμία επί της ουσίας απάντηση, δίνουμε στη δημοσιότητα έγγραφο του Τμήματος Γενικού Μητρώου Φορέων Κ.ΑΛ.Ο του Υπουργείου Εργασίας, από το οποίο προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία για το χρόνο σύστασης, τα μέλη και τους διαχειριστές της συγκεκριμένης ΚοινΣΕεπ, που προφανώς ο Δήμαρχος αγνοούσε… 
 
 
Γιατί, αν τα ήξερε, αποκλείεται να ανέθετε απευθείας τη διοργάνωση εκδηλώσεων 85.000€ ή να συνεργούσε σε προγραμματικές συμβάσεις με αμοιβές 55.000€ σε επιχείρηση που ιδρύθηκε πριν από έξι μήνες και στην οποία συμμετέχει δημοτικός σύμβουλος, που συνεργάζεται με την παράταξή του!!!

 

 

 

 

 

Διαβάστε οπωσδήποτε το ακόλουθο κείμενο με ένα κλικ στον τίτλο του

 

 

Πύργος: Φωνάζει η αντιπολίτευση - Απίστευτα πράγματα στον Δήμο Πύργου!

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου