20/3/20

Αθέμιτος ανταγωνισμός; Ανοιχτά καστήματα ενώ οφείλουν να είναι κλειστά;

Υπάρχουν σχετικές καταγγελίες... 


 
Προβληματίζει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Βάρδας Βουπρασίας!


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για διάφορες φωνές που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, για καταστήματα που ενώ πρέπει να παραμένουν κλειστά λόγω κορονοϊού, οι ιδιοκτήτες τους συνεχίζουν να τα λειτουργούν!  




Συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος Βάρδας Βουπρασίας στη σελίδα που διατηρεί στο facebook κάνει λόγο για καταγγελίες εμπόρων ότι κάποιοι δεν συμμορφώνονται με τις εντολές της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και διατηρούν τα καταστήματά τους σε λειτουργία. 



Μάλιστα, αναφέρει ότι το Σάββατο θα ζητήσει από την Αστυνομία να διενεργήσει σχετικούς ελέγχους. 



Διαβάστε την ανακοίνωση


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 


Συνάδερφοι μετά από παράπονα και καταγγελίες συναδέλφων σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου αναγκαζόμαστε να βγάλουμε την παρακάτω ανακοίνωση .
 


Συγκεκριμένα πέρα από τα super market , κρεοπωλεία , μανάβικα & φούρνους (γενικά τα είδη τροφίμων ) που είναι ξεκάθαρα ότι είναι σε λειτουργία , παρατηρήθηκε να παραμένουν ανοικτά & κάποια καταστήματα τα οποία τα εμπορεύματα τους δεν δικαιολογούν την λειτουργιά τους .
 


Για αυτό το λόγο σας παρακαλούμε να ελέγξετε και πάλι τους ΚΑΔ και τις προϋποθέσεις λειτουργίας των καταστημάτων σας .
 


Γιατί δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός με συνάδελφους που εμπορεύονται συναφή είδη και παραμένουν κλειστοί .
 


Για αποφυγή παρεξηγήσεων ο Εμπορικός Σύλλογος θα ζητήσει από την Αστυνομία το Σάββατο την καταγραφεί των επιχειρήσεων που λειτουργούν καθώς και έλεγχο του Πρωτεύοντα ΚΑΔ , διότι θεωρεί απαράδεκτο κάποιοι να μην έχουν ούτε κοινωνικοί ευθύνη αλλά ούτε και συναδερφική αλληλεγγύη .




Το boreiaileia.blogspot.com θεωρεί ότι όλοι πρέπει να εφαρμόσουμε τις οδηγίες ότι δεν πρέπει κάποιοι να προσπαθούν να κερδίσουν σε βάρος των άλλων παρακούοντας τις οδηγίες αυτές.

    

Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας


Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου