25/3/20

Κορονοϊός και οικονομικός Αρμαγεδών! Η απάντηση των Η.Π.Α.

Το απίστευτο ποσό των 2 τρις δολαρίων ρίχνει στη μάχη ο Ντόναλντ Τράμπ! 


 
Εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για την παγκόσμια οικονομία!


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για την τελευταία εξαιρετικά σημαντική είδηση για την Παγκόσμια Οικονομία και τον κορωνοϊό. 



Το ποσό των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων θα "ρίξει" στην Αγορά η Κυβέρνηση των Η.Π.Α. σύμφωνα με κοινή απόφαση που έλαβαν ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Γερουσία των Η.Π.Α. η οποία ελέγχεται από τους πολιτικούς του αντιπάλους. 

 

 

Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει εχθές,εκπέμποντας αισιοδοξία στις χρηματαγορές του πλανήτη, αλλά ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες!   

 

 

Αφού μπήκαν αρκετοί περιορισμοί για τα μέλη της Κυβέρνησης, αποφασίστηκε να δοθεί το ποσό των 2 τρις με διαφορετικές μορφές (εγγυήσεις, αγορά ομολόγων επιχειρήσεων, δάνεια με σχεδόν μηδενικά επιτόκια) ακόμη και ως απευθείας μετρητά σε όσους έχουν μεγάλη ανάγκη!  




Στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα θα δοθούν άμεσα 1.200 δολάρια σε κάθε φορολογούμενο αλλά και 500 δολάρια για κάθε παιδί! 




Το πρωτοφανές αυτό ποσό για την παγκόσμια οικονομική ιστορία θα εκτινάξει το δημόσιο χρέος των Η.Π.Α. Αυτό μας δείχνει το πόσο κρίσιμη είναι οικονομικά η κατάσταση που ζούμε. 




Έχει επιλεγεί να σωθεί η πραγματική οικονομία και οι άνθρωποι!  Όχι οι αριθμοί, όπως έγινε στην Ελλάδα πριν δέκα χρόνια...  




Το boreiaileia.blogspot.com θα συνεχίσει να σας ενημερώνει υπεύθυνα για εκείνα που πρέπει να γνωρίζετε, χωρίς τρομολαγνεία για λίγα κλικ παραπάνω...   Όταν σας γράφουμε ότι ζούμε σε έναν οικονομικό Αρμαγεδών δεν υπερβάλλουμε καθόλου!  





Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου