23/2/20

Φάκελος "φωτιά" στα χέρια του boreiaileia.blogspot.com

Ποιοι "σαμποτάρισαν" με τη στάση τους το μεγαλύτερο αγροτικό αναπτυξιακό έργο στη βόρεια Ηλεία; 



 
Με κάθε λεπτομέρεια τα ονόματα και ο ρόλος του καθενός για να γνωρίζετε και να τους κρίνετε όπως οφείλετε ως νοήμονες πολίτες!



Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει ότι "έχει στα χέρια του" από εχθές, έναν φάκελο πραγματική "φωτιά" για τον αρνητικό ρόλο επωνύμων προσώπων της Ηλείας, στο σπουδαιότερο και κρισιμότερο αγροτικό αναπτυξιακό έργο της βόρειας Ηλείας.




Θα γραφτούν αναλυτικά ονόματα με το τι έκανε, τι έλεγε και κυρίως με το τι ΔΕΝ έκανε ο καθένας από αυτά τα δημόσια πρόσωπα, που έχουν το απίστευτο πολιτικό θράσος να καμώνονται τους ..."φρουρούς της Ηλείας".   



Αυτά τα πολύ γνωστά πρόσωπα σε όλους μας, θα κληθούν να δώσουν λόγο όχι μόνο στους αγρότες της βόρεια Ηλείας, που τους στέρησαν σημαντικά χαμηλότερο κόστος παραγωγής και μια σπουδαία ευκαιρία μεγαλύτερης ανάπτυξης, αλλά σε όλους τους Ηλείους. 



Και αυτό επειδή όπως όλοι καταλαβαίνουμε, τα υψηλά εισοδήματα των αγροτών μας δημιουργούν έναν πλούτο, ο οποίος "διοχετεύεται" άμεσα στην τοπική οικονομία.



 Δηλαδή σε όλους μας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο...  



Το boreiaileia.blogspot.com σας ζητάει να συνεχίσετε να το διαβάζετε και όπως σας έχει υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή, θα μαθαίνετε ότι πρέπει να γνωρίζετε για τα ουσιαστικά ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας! 
Στα επόμενα άρθρα μας για το θέμα αυτό, σας υποσχόμαστε επίσης ότι ..."θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι"!!! 






Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 

































 Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου