11/3/20

"Έξω από τα δόντια" τα είπε ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου!

 Αναλαμβάνει πρωτοβουλία τις επόμενες ημέρες...

 






 
Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για την στάση του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου απέναντι στην πρόσφατη εξαγγελία μέτρων ενίσχυσης των επιχειρήσεων, από το ΥΠ.ΟΙΚ.



Ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου κάνει λόγο σε Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε, για κλίμα πανικού από την παραπληροφόρηση αλλά και ότι τα μέτρα θα αφορούν μόνο ένα μικρό μέρος από το σύνολο των επιχειρήσεων της Ηλείας. 


 
Δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου για να το διαβάσετε και να ενημερωθείτε για την ακριβή στάση του Εμπορικού Συλλόγου. 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 



Μετά την ανακοίνωση των μέτρων για την στήριξη των επιχειρήσεων ενόψει του προβλήματος του κορωνοιου, έχουμε να επισημάνουμε τα εξής :
 



Τα εν λόγω μέτρα αφορούν τη μειοψηφία των τοπικών επιχειρήσεων, αφού οι επιχειρήσεις που έκλεισαν με κρατική εντολή είναι ελάχιστες και αυτό αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ζημιάς.
 



Από την προηγούμενη Τετάρτη έχει δημιουργηθεί ένα περιβάλλον πανικού από παραπληροφόρηση με αποτέλεσμα να παρατηρούμε αυτό το διάστημα πτώση του τζίρου που φτάνει το 90 %.
 



Είναι επιτακτική η ανάγκη αντικατάστασης των ανακοινωθέντων μέτρων με ένα γενναίο πακέτο μέτρων, ικανών να φέρουν την ομαλότητα στην αγορά, όπως αυτά αποτυπώθηκαν στις επιστολές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Επιμελητηρίου και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας .
 



Στην ήδη προβληματική τοπική αγορά, η οποία δυσκολεύεται να ΄΄ συνέλθει ¨ ( πυρκαγιές, σεισμοί, πλημμύρες κτλ ) έρχεται να προστεθεί ακόμα μία καταστροφή που οδηγεί σε κατάσταση αβεβαιότητας και βίαιης συρρίκνωσης των εισοδημάτων μας και καλούμαστε να αναλάβουμε τις συνέπειες με τις πόρτες των καταστημάτων μας ανοιχτές.
 



Τις επόμενες ημέρες ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου θα αναλάβει πρωτοβουλία για την ανάλυση και προώθηση των αιτημάτων με τους οικονομικούς– παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς χωρίς λαϊκισμούς και κραυγές.
 



Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν.Γραμματέας
 

Ηλίας Ξανθούλης          Νίκος Σκορδαλής    





Το boreiaileia.blogpost.com ενώνει τη φωνή του με εκείνες που ζητούν να ενισχυθεί ουσιαστικά η Ηλεία και όχι μόνο στα λόγια. Χαιρετίζουμε την τελευταία φράση στο Δελτίο Τύπου, που κάνει λόγο για "προώθηση των αιτημάτων χωρίς λαϊκισμούς και κραυγές".





Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 

Το boreiaileia.blogspot.com αρνείται να συμμετάσχει στον πανικό με τον κορονοϊό στην Ηλεία!



Σκεπτικισμός για τα μέτρα στην Ηλεία!




Σε στενή πολιορκία δυσοσμίας και σήμερα η πόλη του Πύργου...






Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο

boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία


1 σχόλιο: