21/3/20

Διαβεβαιώσεις σε πατατοπαραγωγούς.

"Θέμα χρόνου" λέει ο Πρόεδρος του ΓΟΕΒ κ. Αλτάνης! 




 
Αλτάνης: "Με γοργούς ρυθμούς καθαρίζεται η διώρυγα Πηνειού από τον ΓΟΕΒ".


Το boreiaileia.blogspot.com μεταφέρει προς τους πατατοπαραγωγούς του Κάμπου, τις διαβεβαιώσεις του Προέδρου του ΓΟΕΒ κ. Αλτάνη, ότι πολύ σύντομα θα αρδεύσουν τις καλλιέργειές τους!




Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που λάβαμε και δημοσιεύουμε για την ενημέρωσή σας, με ταχύ ρυθμό καθαρίζεται η διώρυγα Πηνειού. Διαβάστε το.




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 


Εντατικές είναι οι προσπάθειες για τον καθαρισμό της διώρυγας του Πηνειού από τον ΓΟΕΒ με σκοπό το επόμενο χρονικό διάστημα να δοθεί νερό για να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους οι πατατοπαραγωγοί. 



Τα αιτήματα από παραγωγούς του Ρουπακίου, Σωστίου, Αμπελοκάμπου και Αμαλιάδας είναι πολλά γι αυτό και σχεδόν καθημερινά ο πρόεδρος του Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων Τάσος Αλτάνης επιβλέπει ο ίδιος της εργασίες καθαρισμού της διώρυγας. 



Επίσης συνεχίζεται η συντήρηση και στα αντλιοστάσια Α2-Α3- Α5 προκειμένου να είναι καθόλα έτοιμα ώστε να αποφευχθούν προβλήματα με το πότισμα των καλλιεργειών πατάτας. 



« Σκοπός μας είναι να δώσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα νερό σε καλλιέργειες με αιτήματα που υπάρχουν από περιοχές που καλλιεργούν την ανοιξιάτικη πατάτα» σχολίασε με έμφαση ο κ Αλτάνης και πρόσθεσε: 



« Θα ανταποκριθούμε με τις δυνατότητες που έχουμε ώστε να ποτιστούν καλλιέργειες πριν την έναρξη της αρδευτικής περιόδου. Η νέα διοίκηση θα πράξει αυτά που έχει σχεδιάσει και δεσμευθεί»



Το blog της βόρειας Ηλείας επιθυμεί να υπενθυμίσει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η ..."μάχη της Ελληνικής Πατάτας". 



Η απειλή για αθρόες εισαγωγές πατάτες από την Αίγυπτο, οι οποίες θα εκτοπίσουν τις υψηλής ποιότητας ελληνικές από τους πάγκους των σούπερ μάρκετ, είναι πέρα για πέρα αληθινή και έχει προκαλέσει την κινητοποίηση των πατατοπαραγωγών σε Ηλεία και Αχαΐα. 



Πρέπει να ασκηθούν περισσότερες πιέσεις προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ώστε να μην επιτραπούν οι εισαγωγές σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο για τους Έλληνες πατατοπαραγωγούς! 


 Το boreiaileia.blogspot.com στέκεται δίπλα στον αγρότη της Ηλείας από την πρώτη στιγμή καθώς η πρωτογεννής παραγωγή είναι ένα από τα βασικούς παράγοντες που θα φέρουν την ανάπτυξη στην Πατρίδα μας και ειδικά στη βόρεια Ηλεία





 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας
















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου