17/3/20

Οικονομικός Αρμαγεδώνας από κορονοϊό! Αύριο, Τετάρτη 18 Μαρτίου ...η ώρα της αλήθειας!

Θα μάθουμε τα μέτρα οικονομικής στήριξης από 3 υπουργούς.Πρωθυπουργικό διάγγελμα σήμερα στις 5 το απόγευμα!



 
Θα επιτραπεί στην Ελλάδα η οικονομική επιβίωση; Αύριο θα μάθουμε.


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει ότι αύριο, Τετάρτη 18 Μαρτίου θα μάθουμε τι πραγματικά έχει αποφασίσει η Ελληνική Κυβέρνηση να κάνει, για να στηρίξει ουσιαστικά πολίτες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Σήμερα, ο Πρωθυπουργός θα προβεί σε διάγγελμα! 



Η ώρα της αλήθειας έφτασε! Όλο αυτό το διάστημα γινόντουσαν προτάσεις για μέτρα στήριξης, γραφόντουσαν επιστολές, δημοσιοποιούνταν δηλώσεις και εκκλήσεις βοήθειας. Από Δημάρχους, Αντιπεριφερειάρχες, εμπορικούς συλλόγους και κινήσεις πολιτών.  



Αύριο λοιπόν, θα δούμε τι ακριβώς από όλα αυτά "άκουσε" η Ελληνική Κυβέρνηση. Αύριο θα δούμε πόσο ακριβώς της άφησαν "ελεύθερο το λουρί" οι φίλοι μας οι ...Δανειστές.  



 Τρεις Υπουργοί θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου και θα ανακοινώσουν ακριβώς ποια οικονομικά μέτρα θα υιοθετήσει η κυβέρνηση για να στηρίξει οικονομικά πολίτες και επιχειρήσεις. 



Με ποια μέτρα δηλαδή, σκοπεύει να μας προστατεύσει από τον οικονομικό Αρμαγεδώνα που έρχεται και απειλεί να σαρώσει κάθε παραγωγικό τομέα της Ελληνικής Οικονομίας.



Κινδυνεύουμε να χαθεί κάθε προσπάθεια που κάναμε τα τελευταία 10 χρόνια για να ξεπεράσουμε την κρίση.



 Αύριο λοιπόν, θα μάθουμε από τους Υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας και Ανάπτυξης τι ακριβώς θα γίνει. Εμείς θα σας ενημερώσουμε χωρίς κομματικές παρωπίδες και άλλου είδους ...υστεροβουλίες! 



Η οικονομική επιβίωση της Ελλάδας (πέρα από την ανθρωπιστική της διάσταση) την ίδια στιγμή που απειλείται με κάθε "είδους" εισβολή από την Τουρκία, είναι ένα καθαρά εθνικό θέμα. 



Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώσει υπεύθυνα για το τι πραγματικά θα σημαίνουν τα μέτρα που θα ανακοινωθούν. Και μην ξεχνάτε. Μένουμε σπίτι.






Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας



Κορονοϊός και Ερντογάν... Η Ελλάδα βρίσκεται σε διπλό πόλεμο!



Σε στενή πολιορκία δυσοσμίας και σήμερα η πόλη του Πύργου...









Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου