5/3/20

Σκληρή επίθεση Χάρη Μιχαλακόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ, με φόντο τη Δομή Μεταναστών στο Επιτάλιο!

..."Εάν θέλουν να ζήσουμε μαζί, να τους πάρουν σπίτια τους"! 



"Μόνοι στη μάσα και μαζί στο χάος; Τέρμα οι τζάμπα μάγκες".


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για ένα Δελτίο Τύπου, με πολύ σκληρό ύφος, που δημοσίευσε στα ΜΜΕ ο δημοτικός σύμβουλος Πύργου Χάρης Μιχαλακόπουλος, με αφορμή την πολιτική στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό και ειδικά τις τελευταίες ημέρες στο θέμα του Έβρου! 




Σίγουρα μεγάλο ρόλο έπαιξε το "καυτό" θέμα της δημιουργίας κλειστής δομής μεταναστών στο Επιτάλιο. 



Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Αναγένεσις για τον Πύργο" θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προκαλέσει, πρώτον τον προβληματισμό των δημοτών και δεύτερον την απόφαση να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα, ώστε να αποτραπεί η δημιουργία της Δομής.   



Διαβάστε την ανακοίνωσή του, την οποία δημοσιεύουμε όπως ακριβώς την λάβαμε από το Γραφείο του δημοτικού συμβούλου Χάρη Μιχαλακόπουλου.





ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ  -  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η ήδη δημοπρατημένη δομή στο Επιτάλιο δεν αφήνει χρόνο για εφησυχασμό. Εάν δε μπορέσουμε να την αποφύγουμε ως Δήμος και γίνουμε ΜΟΡΙΑ, με ότι αυτό συνεπάγεται, τότε πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα.



Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είπε ξεκάθαρα. «Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί!» «Καλούμε όλους τους/τις αλληλέγγυους/-ες, τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, τους νέους και τις νέες, και όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες να σταθούν στο πλάι των προσφύγων και μεταναστών».



Καλούμε λοιπόν άμεσα τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο (Νεολαία -Τοπική Επιτροπή -Βουλευτή Ηλείας), καθώς επίσης και όλες τις παρατάξεις ή ιδεολογικά προσκείμενους σε τέτοιες αντιλήψεις να τοποθετηθούν δημόσια επ’ αυτού χωρίς πάλι τη γνωστή καραμέλα «ναι μεν αλλά».



Πρόσφυγες ΔΕΝ υπάρχουν στην Ελλάδα και με τη σύμφωνη γνώμη του Σ.Τ.Ε εφόσον η Τουρκία δηλώνει και λογίζεται ως «ασφαλής χώρα». 


Ούτε καν νόμιμοι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σύμφωνα με όσα επίσημα αναγράφονται και περιγράφονται λεπτομερώς, σε όλους τους Παγκόσμιους Οργανισμούς.


Επειδή λοιπόν και στη μικρή μας κοινωνία υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι, θέλουν να ξεκοκαλίζουν τα ωραία λεφτά που δίνονται αφιδώς στις ΜΚΟ (όλοι γνωρίζουμε ποιοι τις έχουν και ποιοι εισπράττουν από αυτές «σύντροφοι»)  και όλοι οι υπόλοιποι να έχουμε τη τύχη των κατοίκων των νησιών μας, προτείνουμε όλοι αυτοί επίσημα να δηλώσουν το σπίτι τους ως τόπο υποδοχής και να αφήσουν την υπόλοιπη κοινωνία ήσυχη.

Τέλος το «μόνοι στη μάσα και μαζί στο χάος». Τέλος και οι τσάμπα μάγκες!!


Η σιωπή όσων δεν τοποθετηθούν ας κριθεί από την κοινωνία.


Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν πράξη το σύνθημα «Με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες θα ζήσουμε μαζί!» και να τους πάρουν στα σπίτια τους




 Το boreiaileia.blogspot.com εκτιμά ότι τα πολύ δύσκολα για την Ηλεία είναι μπροστά μας και όχι μόνο στον τομέα του μεταναστευτικού. Συνεχίστε να διαβάζετε το blog της βόρειας Ηλείας, για να μαθαίνετε τι συμβαίνει στην περιοχή μας.




Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 




























 Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου