30/1/20

Ηχηρή ήττα Αντωνακόπουλου στο Δ.Σ. του Πύργου!

Έχασε με 15 υπέρ έναντι 16 κατά! 



Μέσα σε έντονες αντιπαραθέσεις προσωπικού τύπου και όχι πολιτικού!


του Δημήτρη Παπαφώτη


Το boreiaileia.blogspot.com παρακολούθησε τη "θυελλώδη" συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, η οποία διεκόπη τέσσερις φορές λόγω έντονων αντεγκλήσεων και σας ενημερώνει για μια "ηχηρή πολιτική ήττα" που υπέστη ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος! 




Οι συσχετισμοί δεν ήταν υπέρ του από την αρχή αλλά όλα "παιζόντουσαν" καθώς ο "εκπρόσωπος" του ΚΚΕ ....απουσίαζε και εκείνος της Χρυσής Αυγής ψήφισε υπέρ της πρότασης του Δημάρχου!!!  



Σταθερά εναντίον παρέμεινε ο Χάρης Μιχαλακόπουλος της παράταξης "Αναγένεσις για τον Πύργο" και έδωσε το 16ο "κατά" για να υπερισχύσουν έτσι εκείνοι που καταψήφισαν την πρόταση του Δημάρχου έναντι των 15 που ψήφισαν υπέρ! 



Βέβαια, το σχέδιο για τα τεχνικά έργα, το οποίο ήταν σήμερα το αντικείμενο της ψηφοφορίας, θα ισχύσει ως έχει, επειδή καμία παράταξη της αντιπολίτευσης δεν θέλησε να εμποδίσει τη λειτουργία του Δήμου καταθέτοντας ένα δεύτερο σχέδιο...  



Ήθελαν απλά, να καταγραφεί η πολιτική καταψήφιση της Δημοτικής Αρχής Πύργου. Όπως άφησαν να εννοηθεί σαφέστατα, διαφωνούν με το ύφος και το ήθος που ασκεί την εξουσία ο Τάκης Αντωνακόπουλος ως Δήμαρχος Πύργου.

 

 Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώσει με περισσότερες αναλυτικότερες δημοσιεύσεις αύριο. Συνεχίστε να διαβάζετε το blog της βόρειας Ηλείας και θα μαθαίνετε τι συμβαίνει...   







Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου