28/3/20

Τραγωδία σε εξέλιξη στον δρόμο Πατρών - Πύργου. Οργή και θρήνος στην Ηλεία!

Διέλυσε ο Κώστας Καραμανλής τις συμβάσεις με τους εργολάβους!!! 


Εν μέσω ...κορονοϊού απίστευτη κίνηση Κ.Καραμανλή, ενάντια στη λαϊκή βούληση των Ηλείων!


Το boreiaileia.blogspot.com σας μεταδίδει μια πολύ δυσάρεστη είδηση για ολόκληρη την Ηλεία και όχι μόνο! Ακυρώθηκαν στην πράξη οι συμβάσεις για την κατασκευή του δρόμου Πατρών Πύργου μεταξύ των εργολάβων και του Ελληνικού Δημοσίου! 



Αυτό έγινε, κατόπιν σχετικής απόφασης που έλαβε και υπέγραψε ο αρμόδιος υπουργός Κ. Καραμανλής περί διάλυσης των σχετικών συμβάσεων!  



Η συνέχεια είναι γνωστή. Οι εργολάβοι έχουν από καιρό ανακοινώσει το τι πρόκειται να πράξουν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θα προσφύγουν αμέσως στα ευρωπαϊκά δικαστήρια! 



Αυτό θα περιπλέξει πολύ την κατάσταση διαδικαστικά και θα απαιτηθεί πολύς καιρός για να ξεκαθαρίσει...  



Ίσως καθυστερήσει χρόνια η ολοκλήρωση του έργου με αποτέλεσμα να συνεχίσουμε να πληρώνουμε βαρύ τίμημα αίματος στην άσφαλτο! 



 Σαν να μην έφτανε αυτό, το Ελληνικό Δημόσιο θα κληθεί να καταβάλλει 500 εκατομμύρια ευρώ, ως αποζημείωση στους εργολάβους. 



500 εκατομμύρια την ίδια στιγμή που η οικονομία μας έχει πληγεί από την κρίση του κορονοϊού και κάποιοι μιλάνε για νέες περικοπές μισθών!



500 εκατομμύρια την στιγμή που δεν έχουμε χρήματα για να αγοράσουμε ανταλλακτικά για τα πλοία και αεροπλάνα μας, όταν ο Ερντογκάν μας απειλεί ευθέως με πόλεμο αν δεν εγκαταλείψουμε τον πλούτο της δικής μας ΑΟΖ και το μισό ...Αιγαίο!



Το boreiaileia.blogspot.com διαμαρτύρεται με όλη τη δύναμή του στην οποιαδήποτε χρονική καθυστέρηση ολοκλήρωσης αυτού του πολύτιμου για την Ηλεία έργου. 
Επιβάλλεται όλοι οι θεσμικοί φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να πάρουν θέση. 
Και ιδίως οι βουλευτές της Ν.Δ. της Ηλείας. Εμείς προς το παρόν θα αναρωτηθούμε: 
Πόσα ακόμα αθώα θύματα θα χαθούν Θεέ μου; 


 Διαβάστε σχετικά μας άρθρα














 Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου