28/3/20

Δήμος Πύργου και Λαϊκή Αγορά...

Με τα νέα μέτρα ασφαλείας!



 
Μην ξεχνάτε! Τηρήστε τα μέτρα ασφαλείας όταν ψωνίζετε στην Λαϊκή Αγορά!



 Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για το νέο τρόπο λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς στον Πύργο, σύμφωνα με τις εντολές που έστειλε η Κυβέρνηση και ισχύουν για όλη την ελληνική επικράτεια. 



 Διαβάστε στην σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσε το Γραφείο του Δημάρχου Πύργου.



Λαϊκή αγορά στο Πύργο: Με προσοχή και τήρηση των μέτρων

Σε εφαρμογή τα νέα μέτρα στις λαϊκές αγορές



    Εφαρμόζοντας τα νέα μέτρα στις λαϊκές αγορές του Δήμου Πύργου, η ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ  ενημερώνει καταναλωτές και παραγωγούς ότι η λειτουργία της λαϊκής θα πραγματοποιηθεί στο προγραμματισμένο σημείο (πλατεία Νικάκη) με όλα τα μέτρα που έχει επιβάλει το κράτος.  


Πλέον οι λαϊκές θα λειτουργούν με την απόσταση μεταξύ των πάγκων να είναι πέντε μέτρα, ενώ μειώνονται κατά 50% ανά κλάδο οι παραγωγοί για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορονοϊού. 


Σε επίκαιρα σημεία θα υπάρχουν αντισηπτικά καθώς επίσης επισκέπτες και παραγωγοί θα πρέπει να φέρουν όλα τα μέσα προφύλαξης ( γάντια, μάσκες κλπ)  


Στις λαϊκές αγορές επιτρέπεται μόνο η πώληση τροφίμων (πρωτογενή διατροφικά προϊόντα γης).



Κατά τη λειτουργία των λαϊκών αγορών παρακαλούμε θερμά, όλους τους παραγωγούς, τους εμπόρους και τους καταναλωτές να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας δύο (2) μέτρων.



Τονίζουμε, ότι οι καταναλωτές ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΩΣΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ, αλλά να φροντίζουν ανελλιπώς να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας δύο (2) μέτρων.  


Για την τήρηση των μέτρων οι επαγγελματίες παρακαλούνται να συντάσσονται με τις υποδείξεις των οργάνων του αρμοδίου φορέα (ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ).  

   

 Το boreiaileia.blogspot.com έχει πάρει θέση από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση του κορονοϊού για τις Λαϊκές Αγορές.  


Έχει τονίσει τον μεγάλο κίνδυνο που καιροφυλακτεί από τον συνωστισμό μπροστά στους πάγκους!  


Για τον Πύργο συγκεκριμένα, είχαμε προβάλει και υποστηρίξει την πρόταση του κ. Τάκη Τριαντόπουλου για τον εύκολα ελεγχόμενο χώρο στο Πάρκο Ξυστρή.   


Το boreiaileia.blogspot.com σας ζητά να τηρήσετε αυστηρά τους κανόνες ασφαλείας στις λαϊκές και στα σούπερ μάρκετ και να εφαρμόσετε πιστά την συμβουλή: "Μένουμε σπίτι"!  



Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 










 Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου