6/2/20

Αποκλειστικό! Εβδομάδα "φωτιά" η επόμενη για τους Αγίους Θεοδώρους!

Συγκλονιστικές και καταιγιστικές οι εξελίξεις που έρχονται!!!  



Η συνέχεια την Τρίτη! 




Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει ότι αναβλήθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε ζητήσει η εταιρία FARGECO HELLAS ΕΠΕ από το Ειρηνοδικείο  της Αμαλιάδας, σε βάρος του Αθανάσιου Χαραλαμπόπουλου, προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου "οι Άγιοι Θεόδωροι".  


Η αναβολή ζητήθηκε από την πλευρά του κυρίου Χαραλαμπόπουλου, επειδή ο δικηγόρος των κατοίκων που γνωρίζει την υπόθεση, ο γνωστός νομικός Γιώργος Κατσαμπέρης, δεν ήταν δυνατό να παραστεί σήμερα στην Αμαλιάδα. 



Τα ασφαλιστικά μέτρα θα συζητηθούν την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στις 12.00 



Ο Δικαστής ζήτησε από τον κ. Χαραλαμπόπουλο (που το αποδέχτηκε) να μην κάνει άλλη ανάρτηση μέχρι την Τρίτη που θα συζητηθεί η υπόθεσή του. 



Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει πρώτο και σε αποκλειστικότητα για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται από την επόμενη εβδομάδα. 



Κάθε ημέρα θα έχει και μια είδηση σημαντική για την εξέλιξη της υπόθεσης. Την Τρίτη περιμένουμε να πάρουν θέση οι θεσμικοί παράγοντες της Ηλείας και την Τετάρτη της ...Αθήνας. 



Συνεχίστε να διαβάζετε το boreiaileia.blogspot.com για να μαθαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει σε σημαντικά θέματα τοπικού ενδιαφέροντος στον Πύργο και στη βόρεια Ηλεία!






Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 

















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου