10/9/18

boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία

  Να αγωνιστούμε για την πρόοδο στην περιοχή μας



Ευλογημένος ο τόπος μας αλλά έχει μείνει πολύ "πίσω"


Το ταξίδι του boreiaileia.blogspot.com δηλαδή του blog για την βόρεια Ηλεία ξεκίνησε κάπου στις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2018. Πρώτος του στόχος ήταν να προσφέρει ενημέρωση για εκείνα τα οποία κρινόντουσαν ως σημαντικά για να τα γνωρίζει ο αναγνώστης του και αφορούσαν αρχικά τον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης.

Από το 2020 η θεματολογία κάλυψε ολόκληρο τον Κάμπο. Και τους τρεις δήμους της βόρειας Ηλείας. Μετά από λίγο καιρό αποφασίστηκε να καλυφθούν ειδησεογραφικά και όσα γινόντουσαν στον δήμο Πύργου, επειδή η πρωτεύουσα του νομού δίνει ..."έναν ρυθμό" σε ολόκληρη την Ηλεία. Καλώς ή κακώς... 

Τα όσα γράφονται εδώ, είναι με γνώμονα την προάσπιση των καλώς ενοούμενων συμφερόντων των κατοίκων της περιοχής μας. Απώτερος στόχος είναι να ευνοηθεί η ανάπτυξη, πνευματική και οικονομική, δια μέσω της σωστής ενημέρωσης. 

Κριτική ασκείται μόνο στις πολιτικές πράξεις και συμπεριφορές. Ποτέ στα ίδια τα πρόσωπα. Η αντιπαράθεση είναι καθαρά και μόνο πολιτική. Ουδέποτε προσωπική. Αυτό, όχι μόνο επειδή είναι δημοσιογραφικά σωστό. Κυρίως, επειδή σκοπός είναι να βοηθηθεί η λήψη επωφελών αποφάσεων για τον τόπο και όλους τους πολίτες χωρίς εξαιρέσεις. 

Έτσι ξεκίνησε το boreiaileia.blogspot.com και έτσι θα συνεχίσει. Εδώ (69088 034 28) μπορείτε να επικοινωνείτε για τις καταγγελίες σας. Να είστε σίγουροι, ότι αφού διασταυρωθούν θα δημοσιευθούν. Καλό μας ταξίδι στον συναρπαστικό χώρο της Ενημέρωσης.

2 σχόλια: