22/2/20

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, μια μεγάλη μάχη για τη Δημοκρατία!

Κύριε Λέντζα, δεν δικαιούσθε να χάσετε αυτήν την μάχη! 




Η μάχη για τη Δημοκρατία στον τόπο μας ξεκίνησε!


Το boreiaileia.blogspot.com ρίχνεται με όλες του τις δυνάμεις στη μεγάλη μάχη για τη Δημοκρατία στον τόπο μας. 




Αυτό που συνέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας - Κυλλήνης εχθές είναι ένα κομβικό και κρίσιμο σημείο για τη Δημοκρατία μας! 



Και είναι κρίσιμο, γιατί μια είναι η αναγκαία προϋπόθεση για την σωστή λειτουργία και ύπαρξη της Δημοκρατίας. Ο σεβασμός στους θεσμούς, ο οποίος οδηγεί στην εφαρμογή των όσων επιτάσσουν! 



Για παράδειγμα, δεν μπορεί κάποιος να καταστρατηγεί κανονισμούς κατά το δοκούν. Κανονισμούς μάλιστα, που ο ίδιος όχι μόνο έχει αποδεχθεί αλλά τους έχει ψηφίσει!!! 



 Με απλά λόγια, σε μια σύγχρονη Δημοκρατική κοινωνία, δεν μπορείς να κάνεις "ότι γουστάρεις, όταν γουστάρεις". Και μάλιστα να καμώνεσαι μετά και τον Δημοκράτη!!!  



Το boreiaileia.blogspot.com αφουγκράζεται και εκφράζει το κοινό συναίσθημα των δημοκρατικών δημοτών του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.  



Μεταφέροντας λοιπόν το κοινό αίσθημα για Δημοκρατία, ζητάει τον απόλυτο σεβασμό στους θεσμούς.



Δεν είναι δυνατόν, χωρίς καμία αιτιολογία, να μην προσέρχεται εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λαού στη συνεδρίαση της κορωνίδας της Δημοκρατίας σε επίπεδο δήμου, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο!  



Το Δημοτικό Συμβούλιο είναι η έκφραση της φωνής των δημοτών! Καταλαβαίνετε κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι, πόσο σοβαρό είναι αυτό; 



Με τη μη σύγκλησή του φιμώνεται η φωνή όλων των δημοτών...



 Το boreiaileia.blogspot.com θεωρεί εξαιρετικά λυπηρό το γεγονός να μην προσέλθει η αντιπολίτευση (πλην του κ. Οδυσσέα Μανιά) στο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης. 
Ζητάμε από τον Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα να μην υποχωρήσει και να δώσει τη μάχη για τη Δημοκρατία στον τόπο μας. Τη βόρεια Ηλεία.





Διαβάστε οπωσδήποτε αυτά τα δυο άρθρα για να καταλάβετε πως και τι συμβαίνει στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης, κάνοντας ένα κλικ στον τίτλο τους












 Δείτε πρόσφατα άρθρα μας 










































Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 
  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου