15/2/20

Έρχεται ο "Ηνίοχος 2020" και ..."ότι του φανεί του Λολοστεφανή" για λίγα κλικ παραπάνω!

Ακόμη δεν τον είδαμε ...Ραφάλ τον βαπτίσαμε! 



Πριν γράψετε, επίσημη ενημέρωση από την Π.Α. λάβατε; Λεπτομέρειες θα μου πείτε...


Στο boreiaileia.blogspot.com διαβάζουμε διάφορα "ειδησεογραφικά" σάϊτ της Ηλείας και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας! Για να πάρουν λίγα κλικ παραπάνω και να γεμίσουν τη σελίδα τους γράφουν ότι τους φαντάζει καλό και πιθανό, χωρίς να έχουν βάλει μυαλό από το ρεζιλίκι που έπαθαν πριν λίγο καιρό. 



Αναφερόμαστε τότε που έγραφαν για εξωγήινο ον με ένα πράσινο μάτι, το οποίο είχε εμφανιστεί σε χωράφι της Μυρσίνης!!!  



 Τελικά, αποδείχτηκε ότι ήταν ένα πλαστικό παιχνίδι, γνωστό ως "χλαπάτσα"... Μάλιστα, γνωστοί "λόγιοι δημοσιογράφοι" στο καυτό τους ρεπορτάζ ανέφεραν ότι το εξωγήινο αυτό ον, ήταν ζωντανό για 10 ημέρες και μετά ...ψόφησε!  



Πέρασε λίγος καιρός και έρχονται σήμερα να γράψουν "με πλήρη λεπτομέρεια" για την άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας Ηνίοχος 2020, που θα φιλοξενήσει τα αεροσκάφη στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας, στη βόρεια Ηλεία.



Και γράφουν για χώρες που θα συμμετάσχουν, γράφουν για αεροπλάνα, μάλιστα για συγκεκριμένο τύπο (το γαλλικό Ραφάλ) και με συγκεκριμένο αριθμό αεροπλάνων!  



Και πού είναι το κακό; θα μας ρωτήσετε. Το θέμα είναι ότι η Πολεμική Αεροπορία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα απολύτως! Τίποτα. 



Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η άσκηση θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου και κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρωθεί στις 22. Και αυτό το υποθέτουμε από τις ...κρατήσεις των ξενοδοχείων.



Από πού προέκυψαν χώρες και συγκεκριμένοι τύποι αεροσκαφών; Και ακόμη περισσότερο συγκεκριμένος αριθμός από έναν τύπο αεροσκάφους; Χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση!!!



Σου λέει ο άλλος (που είναι έτοιμος για το βραβείο "Πούλιτζερ" αλλά ακόμη δεν έχει ανακαλυφθεί το ταλέντο του), οι Γάλλοι έχουν λυσσάξει να μας πουλήσουν τα καινούργια και πανάκριβα Ραφάλ, από τη μια. 



Από την άλλη, ο Σαρκοζί μας υποστηρίζει και κοντράρει τον Ερντογάν. Δεν μπορεί! Ραφάλ θα στείλει...  Να του βάλλουμε και έναν αριθμό να είναι "χορταστικός".



Και έτσι, αναπαράγεται η νέα ..."χλαπάτσα". Ότι και ότι. Να προλάβουμε να το "βγάλουμε" γρήγορα να κερδίσουμε μερικές δεκάδες κλικ παραπάνω πριν τους άλλους.  



Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν άποψη για όλα και μας λέγανε και ποιους να ψηφίσουμε για να ...σωθούμε.



Εμείς εδώ, στο boreiaileia.blogspot.com λέμε ότι δεν είμαστε ειδησεογραφικό σάϊτ αλλά ένα απλό blog που γράφει για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Αυτό που γράφουμε όμως το έχουμε διασταυρώσει. Για αυτό και δεν σας γράψαμε ποτέ για "χλαπάτσες". Και ούτε πρόκειται. 





 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας





























 Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου