27/2/20

Μεγαλειώδες πολιτικό "άδειασμα" του Ναμπίλ Μοράντ από Γιώργο Παναγιωτόπουλο!

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε να γίνει η... πολιτική "ουρά" του κ.Ναμπίλ Μοράντ!



Ξεκαθάρισε την πολιτική του θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος


Το boreiaileia.blogspot.com παρακολούθησε το Δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης και σας ενημερώνει για μια σημαντική τροπή που έλαβαν εχθές το βράδυ τα τεκταινόμενα εντός της αντιπολίτευσης σε αυτόν τον δήμο της βόρειας Ηλείας.  




Αναφερόμαστε στο μεγαλειώδες πολιτικό "άδειασμα" που επιφύλαξε ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης ''Απόφαση Δημιουργίας" (3 έδρες) Γιώργος Παναγιωτόπουλος, στον κ. Ναμπίλ Μοράντ, αρχηγό της δημοτικής παράταξης "Συμφωνία Πολιτών" (5 έδρες). 



Ας τα πάρουμε από την αρχή. 
  


Με το που ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Ναμπίλ Μοράντ ζήτησε και πήρε το λόγο.  



Ανακοίνωσε επίσημα στο Συμβούλιο ότι η αποχή που έκαναν οι τρεις δημοτικές παρατάξεις (Μοράντ, Μάλιαρη και Παναγιωτόπουλου) ήταν κοινή απόφαση των τριών αρχηγών και πραγματοποιήθηκε ως πράξη διαμαρτυρίας, επειδή του αφαιρέθηκε ο λόγος κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.   



 Ο κ. Μοράντ στη συνέχεια είπε ότι επιθυμεί, όταν το κρίνει εκείνος ως αρχηγός παράταξης, ακριβώς επειδή είναι ο αρχηγός της παράταξής του, να μιλάει όσο κρίνει απαραίτητο σε θέματα που εκείνος θεωρεί σημαντικά. 



Μάλιστα, πρότεινε να ψηφιστεί σχετική τροποποίηση του κανονισμού, που θα δίνει αυτό το δικαίωμα σε ειδικές συνεδριάσεις.




 Η απάντηση Κακαλέτρη.


 Αμέσως, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεωργία Κακαλέτρη, του απάντησε, ότι ο λόγος του αφαιρέθηκε όχι μόνο επειδή είχε εξαντλήσει τα 5 λεπτά που δικαιούταν σύμφωνα με τον κανονισμό αλλά επειδή είχε μπει ήδη στο 8ο λεπτό της ομιλίας του και δεν είχε ακόμη ...ξεκινήσει να μιλάει για τον προϋπολογισμό, το οποίο ήταν και το μόνο θέμα συζήτησης!!! 





 Το πολιτικό "άδειασμα" από Παναγιωτόπουλο.



 Αμέσως, πήρε τον λόγο ο κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος και διέψευσε κατηγορηματικά τον κ. Ναμπίλ Μοράντ ότι είχαν συνεννοηθεί τηλεφωνικώς να απέχει η αντιπολίτευση από τη συνεδρίαση, επειδή είχε αφαιρεθεί ο λόγος στον κ. Ναμπίλ Μοράντ.



 Όπως εξήγησε ο κ.Παναγιωτόπουλος, κάθε Παρασκευή αδυνατεί να βρίσκεται στα Λεχαινά, λόγω επαγγελματικών του υποχρεώσεων. 



Του ήταν αδύνατο να παραστεί έτσι και αλλιώς σε εκείνη την συνεδρίαση! 



Είπε με έμφαση, ότι σε εκείνη την τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ναμπίλ Μοράντ, ουδέποτε έδωσε την συγκατάθεσή του για κοινή αποχή της αντιπολίτευσης. 



"Εντολές η παράταξή μας παίρνει μόνο από το 9% των δημοτών που μας ψήφισε στις εκλογές και από κανέναν άλλο", είπε τονίζοντας τις λέξεις μια προς μια. 



Το boreiaileia.blogspot.com έγινε μάρτυρας μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα συνεδριάσεων, ενός μεγαλειώδους πολιτικού "αδειάσματος" της προσπάθειας να εμφανιστεί ο κ. Ναμπίλ Μοράντ ως άτυπος αρχηγός της αντιπολίτευσης.  



Αυτό βέβαια, με την πολιτική "ανοχή" του αρχηγού της μεγαλύτερης σε εκλογική δύναμη αντιπολιτευτικής παράταξης "Δύναμη Ευθύνης", του κ. Διονύση Μάλιαρη.




Εχθές το βράδυ όμως, ο κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος με την ξεκάθαρη τοποθέτησή του  "ψαλίδισε" για τα καλά αυτές τις πολιτικές φιλοδοξίες του κ. Ναμπίλ Μοράντ.



Τo boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα για το τι ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή μας. Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε!  




Διαβάστε οπωσδήποτε, κατά σειρά που εμφανίζονται οι τίτλοι, τα σχετικά άρθρα με το θέμα για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης


Άψογη η στάση της Προέδρου του Δ.Σ. Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης!




Αναβλήθηκε το Δ.Σ. Ανδραβίδας - Κυλλήνης, δεν προσήλθε κανείς από την αντιπολίτευση!



Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, μια μεγάλη μάχη για τη Δημοκρατία!



Νίκησε η Δημοκρατία στο δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης!





Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο


boreiaileia.blogspot.com για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου