20/2/20

Άψογη η στάση της Προέδρου του Δ.Σ. Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης!

Τηρεί τον κανονισμό αδιακρίτως. 



Τέλος στα ...ατελείωτα Δ.Σ. του δήμου Ανδραβίαδας - Κυλλήνης!


Το boreiaileia.blogspot.com συγχαίρει την Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, κ. Γεωργία Κακαλέτρη για την άψογη στάση της και σύμφωνα με τους κανονισμούς συμπεριφορά της. 



Η κ. Κακαλέτρη τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου το βράδυ, κατά τη διάρκεια του ΔΣ για την ψήφιση του προϋπολογισμού, δεν επέτρεψε στον κ. Ναμπίλ Μοράντ να καταστρατηγήσει τον κανονισμό και να μιλήσει περισσότερο χρόνο από εκείνον που δικαιούταν, επειδή ...έτσι του άρεσε!!!   



Του είπε ότι δεν δικαιούταν από τον κανονισμό να μιλήσει περισσότερο και ο κ. Μοράντ ...αποχώρησε μαζί με τους ολιγάριθμους δημοτικούς συμβούλους που διαθέτει η δημοτική παράταξή του"Συμφωνία Πολιτών".  



Εδώ, να ενημερώσουμε όσους δεν γνωρίζουν τα των εκλογών του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης, ότι ο κ. Ναμπίλ Μοράντ είναι ο πρώην Δήμαρχος, όπου συνήθιζε να μιλά στα Δ.Σ. χωρίς χρονικό όριο, με αποτέλεσμα πολλοί να τον μιμούνται. 



Κάποιες φορές, τα συμβούλια ξεκινούσαν στις 7.00 το απόγευμα και τελείωναν τα ...ξημερώματα κατά τη 1.00(!!!) όπως είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του  ο νυν Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας.   



Σε αυτό θέλησε να βάλει τέλος η τωρινή Πρόεδρος του Δ.Σ. και το έκανε πράξη. Σε κάποιους όμως, δεν αρέσει! Και άρχισαν τις "επιθέσεις" και τη μουρμούρα.  



Το boreiaileia.blogspot.com συγχαίρει για άλλη μια φορά την κ. Κακαλέτρη όχι μόνο για τη στάση της, που εφαρμόζει αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε αλλά και επειδή τα τηρεί ανεξαρτήτως ποιον έχει απέναντί της.  
Σε δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης αλλά και τις συμπολίτευσης! Και μάλιστα, όταν χρειάζεται και απέναντι στον ίδιο τον Δήμαρχο.  



 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 































Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου