11/2/20

Τολμήστε κύριε Γιαννόπουλε, εσείς είστε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας!

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν κύριε Γιαννόπουλε!


 
Β. Γιαννόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας


Το boreiaileia.blogspot.com ζητάει από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας να βγει επιτέλους και να πάρει θέση δημόσια στο θέμα της τρομακτικής δυσοσμίας, η οποία επικρατεί σχεδόν καθημερινά, σύμφωνα με τις συχνές καταγγελίες των κατοίκων, στο όμορφο χωριό των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών. 



Εδώ και καιρό ρωτάμε δημοσίως τον κύριο Β.Γιαννόπουλο εάν έχει στα χέρια του την τελική έκθεση του καθηγητή Λεοτσινίδη. Δεν απαντά. 



Την Πέμπτη αγανακτισμένοι οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων κατέφυγαν στις σχετικές νόμιμες διαδικασίες για να καταφέρουν να αποσπάσουν την έκθεση από το γραφείο του κυρίου Β.Γιαννόπουλου. 



Γεμάτοι αγωνία για τους ίδιους και τα παιδιά τους, θέλουν να πληροφορηθούν μέσα από την έκθεση του έγκριτου Καθηγητή ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις για την υγεία τους από την όλη κατάσταση που επικρατεί στο χωριό τους τα τελευταία χρόνια! 



 Κύριε Γιαννόπουλε δημοσιεύστε την έκθεση εάν την έχετε στα χέρια σας. 



Κύριε Γιαννόπουλε τι θα κάνετε σήμερα ως Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας; Αύριο η υπόθεση πηγαίνει στη Βουλή των Ελλήνων. Θα συζητηθεί στην αρμόδια Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος. Εκεί θα ακουστούν τα πάντα. Κάντε κάτι σήμερα γιατί αύριο θα σας έχουν ξεπεράσει οι εξελίξεις. 



Το boreiaileia.blogspot.com περιμένει τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας να δράσει σήμερα και να δικαιώσει όσους προεκλογικά πίστεψαν όσα εκφωνούσε στους λόγους του.




Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας  



















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου