8/2/20

Αποκλειστική δήλωση Λέντζα στο boreiaileia.blogspot.com για "Ηρακλή"!

Τι λέει για τη στάση της Αποκεντρωμένης... 



 
Η απάντηση της Αποκεντρωμένης


Στο boreiaileia.blogspot.com έκανε δηλώσεις για την "απόφαση" της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο γνωστό θέμα του Συνδέσμου Αποχέτευσης "Ηρακλής".  



Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας σε επικοινωνία μας μαζί του, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 



"Επιβεβαιώθηκε η σωστή μου επιλογή για το θέμα του Ηρακλή", μας είπε και συνέχισε. 



"Ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης συνεχίζει κανονικά το έργο του και την λειτουργία του από την στιγμή που εκλέχθηκε το Διοικητικό του Συμβούλιο. Από τότε δεν έχει σταματήσει ούτε λεπτό! 



Ο Ηρακλής έχει σπουδαίο έργο να επιτελέσει και με τις επιλογές μας εξασφαλίσαμε αυτό ακριβώς. Την απρόσκοπτη λειτουργία του προς όφελος όλων των δημοτών Ανδραβίδας Κυλλήνης. 



Δεν θέλω να πω περισσότερα σήμερα. Σύντομα θα μιλήσω αναλυτικότερα". 



Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώνει αναλυτικά για το θέμα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης "Ηρακλής" πρόκειται να εκτελέσει σειρά έργων αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία είναι σημαντικά για την τοπική κοινωνία αλλά και για την ανάπτυξη στη βόρεια Ηλεία. 



Ανανέωση ενημέρωσης. Ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης Διονύσης Μάλιαρης έκαναν χρήση του νομίμου δικαιώματός τους και θα καταφύγουν στην Επιτροπή του άρθρου 152.






 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 





























 

 Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου