14/2/20

Καλεντερίδης:"Μπορούμε να αποφύγουμε την εθνική καταστροφή"!

"Πρέπει να προετοιμαστούμε και να επεκτείνουμε στα 12 μίλια την κυριαρχία μας, αλλιώς στη Χάγη χάνουμε το μισό"...   



Άκρως επιτυχημένη η εκδήλωση - ομιλία Καλεντερίδη!  


Το boreiaileia.blogspot.com σήμερα το βράδυ παρακολούθησε μαζί με πολλούς άλλους την ομιλία του γνωστού γεωπολιτικού αναλυτή Σάββα Καλεντερίδη.  




Μια ομιλία άκρως ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική ξεκίνησε κάνοντας αναφορά στο ιστορικό υπόβαθρο της Ανατολικής Μεσογείου και το πως δημιουργήθηκαν τα κράτη και οι συσχετισμοί δυνάμεων στην περιοχή που μας ενδιαφέρει. 



Χρησιμοποιώντας αναλυτικούς χάρτες έδειξε την προσπάθεια της Τουρκίας μεθοδικά και σταδιακά στην αρχή να αμφισβητήσει το νόμιμο θαλάσσιο χώρο της Ελλάδας και στη συνέχεια να τον καταλάβει.



Έδειξε και εξήγησε τι κάνει η Κύπρος σωστά και εμείς όχι. Επίσης, έδειξε τον θανάσιμο κίνδυνο για όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου εάν δεν ασκήσουμε το νόμιμο δικαίωμά μας να επεκτείνουμε στα 12 ναυτικά μίλια την κυριαρχία μας. 



Σταδιακά τα νησιά μας αποκομένα μέσα σε μια τουρκική ΑΟΖ θα "ενσωματωθούν" στην Μικρασιατική Ακτή σιγά - σιγά. 



Σε περίπτωση που δεν το κάνουμε και πάμε με την παρούσα νομική τάξη στο Δικαστήριο της Χάγης, θα υποστούμε μια τεράστια εθνική και οικονομική καταστροφή. 







Το boreiaileia.blogspot.com νιώθει απόλυτα δικαιωμένο που σας πρότεινε να παρακολουθήσετε την ομιλία Καλεντερίδη. Όσοι ενδιαφέρονται για το τι μας ξημερώνει αύριο και δεν πήγαν απλά ...έχασαν! 
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης.



 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας














Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου