7/2/20

"Βόμβα"!!! Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής το θέμα των Αγίων Θεοδώρων.

Τώρα θα... "καθαρίσει η ήρα από το σιτάρι".


 
Η φωνή των κατοίκων θα ακουστεί σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη Βουλή των Ελλήνων!


Το boreiileia.blogspot.com σας ενημερώνει με πολύ μεγάλη χαρά, ότι την Τετάρτη το μεσημέρι το θέμα των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών θα συζητηθεί αναλυτικά στην (πλέον) Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος στη Βουλή των Ελλήνων! 



Αυτό σημαίνει ότι θα ακουστούν και θα εξεταστούν μεταξύ άλλων και πλήθος επιστημονικών και μη αμφισβητήσιμων στοιχείων.    



Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα ακούσουμε τι έχουν να μας πουν για το εάν υπάρχει περιβαλλοντική ρύπανση στην ευρύτερη περιοχή των Αγίων Θεοδώρων οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος! 



Όλη η Ελλάδα θα μάθει τι συμβαίνει. Κανείς πια, ιδίως στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεν θα μπορεί να πει "δεν γνώριζα". 


Εκεί θα ακούσουμε και θα μάθουμε πολλά και διαφωτιστικά! Ιδίως εάν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία των κατοίκων, όπως οι ίδιοι κατά επανάληψη φωνάζουν!



Να θυμίσουμε ότι Πρόεδρος της Επιτροπής είναι η βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ.  Δρ. Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η οποία από καιρό γνωρίζει το θέμα και έχει δηλώσει την συμπαράστασή της στους κατοίκους.



 Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα όλες τις εξελίξεις γύρω από το θέμα των Αγίων Θεοδώρων, ανεπηρέαστο από τα "τιτιβίσματα" των πολύχρωμων καλοταϊσμένων παπαγάλων!





 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας



















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου