17/2/20

Συμβαίνει τώρα! Έντονη δυσοσμία στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών!

Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι μέσα από τη σελίδα τους στο facebook. 



"Δεν αντέχουμε άλλο" λένε οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων!


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για άλλη μια καταγγελία των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, για έντονη δυσοσμία στο χωριό τους αυτήν τη στιγμή Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, βράδυ λίγο μετά τις 11.00.  



Εκτός από τη συγκεκριμένη καταγγελία, σε αυτό εδώ το άρθρο θα ενημερώνεται και για όλες όσες ακολουθήσουν, μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Την πιο πρόσφατη θα την βρείτε στο τέλος του κειμένου. 



Τις προηγούμενες ημέρες δεν υπήρχε πρόβλημα δυσοσμίας. Δυστυχώς, αυτό άλλαξε την τελευταία ώρα όπως υποστηρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται για την απαράδεκτη κατάσταση που ζουν μέσα στα σπίτια τους με τα παιδιά τους. 



Ελπίζουν οι κινητοποιήσεις και οι δράσεις τους, μέσω της νομικής οδού να φέρει κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα. 



Όλοι βέβαια στους Αγίους Θεοδώρους, είναι θορυβημένοι και εξαιρετικά ανήσυχοι με τις πιθανότητες να υποστεί βλάβη η υγεία τους, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έκθεσης του Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών κ. Λεοτσινίδη.   



Ανανέωση Ενημέρωσης Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020. Αυτήν τη στιγμή 9.00 το πρωί καταγγέλλουν οι κάτοικοι ότι επικρατεί απίστευτη δυσοσμία στο χωριό των Αγίων Θεοδώρων!!!




Ανανέωση Ενημέρωσης 24 / 2 / 2020  Αυτήν τη στιγμή στις 10.00 το βράδυ οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών καταγγέλλουν ότι στο χωριό τους επικρατεί "κόλαση δυσοσμίας". Έρχονται ειδήσεις και εξελίξεις στο θέμα τις επόμενες ημέρες. Συνεχίστε να διαβάζετε το boreiaileia.blogspot.com




Ανανέωση Ενημέρωσης 27 / 2 / 2020 Στη σελίδα των κατοίκων στο facebook αναρτήθηκε ότι από το μεσημέρι υπάρχει εντονότατη δυσοσμία στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και προς τα επάνω. 


Η δυσοσμία, όπως μας πληροφόρησαν οι κάτοικοι συνεχίστηκε έως και σήμερα το μεσημέρι 28 / 2 / 2020 και ακολουθεί την κατεύθυνση του ανέμου. 
Για αυτό δεν μυρίζει σταθερά σε ένα σημείο αλλά μετατοπίζεται ανάλογα με τον άνεμο.




Νεότερη Ενημέρωση 5 / 3 / 2020  Νέα ανακοίνωση σήμερα το βράδυ για αβάσταχτη δυσοσμία στους Αγίους Θεοδώρους Λεχαινών στη σελίδα του f/b του πολιτιστικού συλλόγου των κατοίκων. 




Νεότερη Ενημέρωση 8 /3 / 2020   Για ανυπόφορη δυσοσμία αναφέρουν και σήμερα το βράδυ οι κάτοικοι. Υπάρχει αναφορά και από την Αρετή.




Νεότερη Ενημέρωση  12 / 3 / 2020  Για μια αφόρητη δυσοσμία από νωρίς το απόγευμα στον Άγιο Γεώργιο, κάνει λόγο η σελίδα στο f/b των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων. 



Νεότερη Ενημέρωση  17 / 3 / 2020  Και σήμερα το βράδυ κάνουν λόγο οι κάτοικοι για πολύωρη αφόρητη δυσοσμία!!! 




Νεότερη Ενημέρωση  18 / 3 / 2020  Νέα δραματική ανακοίνωση στη σελίδα των κατοίκων, ζητά την παρέμβαση οποιουδήποτε επίσημου φορέα μπορεί να κάνει κάτι για να τους σώσει από την αφόρητη δυσοσμία!


Νεότερη Ενημέρωση   19 / 3 / 2020  Για τρίτο βράδυ στη σειρά οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών διαμαρτύρονται για "αφόρητη δυσοσμία" στο χωριό τους. 


Ανανέωση Ενημέρωσης  20 / 3 / 2020  Νέες διαμαρτυρίες των κατοίκων για αφόρητη δυσοσμία στον Άγιο Γεώργιο αυτήν τη φορά, από νωρίς το μεσημέρι (περίπου στις 15.00).



Ανανέωση Ενημέρωσης  22 / 3 / 2020  Άλλη μια ημέρα αφόρητης δυσοσμίας καταγγέλλουν οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών. 
Όπως γράφουν στη σελίδα τους,  η αφόρητη δυσοσμία κατέκλυσε πρώτα την περιοχή Κοττέϊκα περίπου στις 3.00 το μεσημέρι και μια ώρα αργότερα πήγε και στους Αγίους Θεοδώρους. 



Ανανέωση Ενημέρωσης  26 / 3 / 2020  Από νωρίς σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε έντονη δυσοσμία στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Η δυσοσμία κατακλύζει τις περιοχές ανάλογα με τη φορά του ανέμου.  



Ανανέωση Ενημέρωσης 1 / 4 / 2020  Από νωρίς το πρωί, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων, κυριαρχεί μια απερίγραπτη με λέξεις δυσοσμία στα Κοτέϊκα και στο χωριό τους.



Ανανέωση Ενημέρωσης  2 / 4 / 2020  Από τις 11.00 το πρωί, οι κάτοικοι καταγγέλλουν τη γνωστή έντονη δυσοσμία να κατακλύζει το χωριό τους. 



Νεότερη Ενημέρωση  3 / 4 / 2020  Και σήμερα για άλλη μια φορά οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι από το απόγευμα επικρατεί μια απερίγραπτη και αφόρητη δυσοσμία στο χωρίο τους. Δηλώνουν επίσης, ότι βρίσκονται σε απόγνωση γιατί δεν γνωρίζουν τι άλλο να κάνουν.



Νεότερη Ενημέρωση  4 / 4 / 2020   Άλλη μια ημέρα με αφόρητη δυσοσμία καταγγέλλουν οι κάτοικοι. Αυτήν τη φορά στον Άγιο Γεώργιο Λεχαινών.



Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώνει συνεχώς για τις εξελίξεις στο θέμα. Το συγκεκριμένο άρθρο θα λειτουργεί ως ένας ημερολογιακός "καταγραφέας" των δημοσιεύσεων για δυσοσμία, πάντοτε με βάση τις σχετικές αναρτήσεις στη σελίδα των κατοίκων στο  facebook



















Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου