21/5/20

"Πάρτα όλα" για Λέντζα στον "Ηρακλή"; Διαβάστε τι αποφασίστηκε για τον σύνδεσμο αποχέτευσης.

Πολιτικό "τσουνάμι" στον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης...





Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για την εξέλιξη που έρχεται, στην υπόθεση της εκλογής διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Αποχέτευσης "Ο Ηρακλής", η οποία έχει περάσει από ...σαράντα κύματα.



Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του boreiaileia.blogspot.com  η απόφαση της επιτροπής του νόμου 152 έχει ληφθεί! 



Δικαιώνει τους χειρισμούς του Δημάρχου Γιάννη Λέντζα. Απορρίπτει δηλαδή, την ένσταση που κατέθεσαν ο κ. Έκτωρας  Ρουμελιώτης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Διονύση Μάλιαρη στον δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης και ο κ. Ανδρέας Μαρίνος, Δήμαρχος Πηνειού.



Να σας θυμίσουμε, ότι στο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Αποχέτευσης "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ" δύο θέσεις καταλαμβάνουν δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, δύο θέσεις του Δημάρχου Πηνειού και η πέμπτη θέση καλύπτεται από έναν σύμβουλο της αντιπολίτευσης του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.



Οι άριστες σχέσεις, που φάνηκαν να έχουν στην αρχή της θητείας τους οι Γιάννης Λέντζας και Ανδρέας Μαρίνος, "τινάχτηκαν στον αέρα", όταν ήρθε η στιγμή να οριστεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του "Ηρακλή".  



Και αυτό επειδή, σύμφωνα με τα όσα δημοσίως έχει ισχυριστεί ο Γιάννης Λέντζας, ο Δήμαρχος Πηνειού προσπάθησε να έρθει σε συνεννόηση με την αντιπολίτευση του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, ώστε με τις 2 + 1 έδρες από τις 5 που θα διέθεταν, να όριζαν το διοικητικό συμβούλιο χωρίς να υπολογίσουν την άποψη, που θα είχε για την σύνθεσή του, ο Γιάννης Λέντζας. 



Πράγμα, που θεώρησε απαράδεκτο ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, επειδή δεν γίνεται σεβαστή η πολιτική επιθυμία των δημοτών του. 



Οι τελευταίοι, πρόσφατα την είχαν εκφράσει στις "κάλπες", δίνοντάς του με πολύ μεγάλη πλειοψηφία την εντολή να αποφασίζει για ότι αφορά τον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης. 



Δηλαδή σύμφωνα με την "σκέψη Λέντζα", δεν είναι δυνατόν εκείνοι που αποδοκιμάστηκαν στις κάλπες ( η αντιπολίτευση ), να επιβάλλουν την πολιτική τους σε ένα τόσο κρίσιμο για τον δήμο θέμα...



Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε την αντιπολίτευση του δήμου του, για ..."προδοσία" της βούλησης των δημοτών τους.  



Για αυτό και το πολιτικό κλίμα ήταν πολύ βαρύ, για τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Ναμπίλ Μοράντ, κ. Λάμπη Δημόπουλο, ο οποίος και παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του "Ηρακλή" μέσα σε λίγες εβδομάδες από την τοποθέτησή του εκεί, ως αντιπροσώπου από την αντιπολίτευση του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης.  



Ο επόμενος που ορίστηκε από την αντιπολίτευση, για να καταλάβει τη μια από τις πέντε θέσεις στο Δ.Σ. του "Ηρακλή", ήταν ο κ. Δήμος Βατσής



Δημοτικός σύμβουλος από την Ανδραβίδα, εκλεγμένος με τη παράταξη του κ. Διονύση Μάλιαρη. 



Ο κ. Μάλιαρης όμως, ανακοίνωσε την διαγραφή του από την παράταξη, λίγες ώρες μετά την, καθόλα νόμιμη εκλογή του, στο Δ.Σ. του "Ηρακλή".  



 Ο κ. Βατσής κατήγγειλε, ότι η διαγραφή του από την δημοτική παράταξη του κ. Μάλιαρη δεν έχει ισχύ, επειδή δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες του καταστατικού και κατέφυγε στη Δικαιοσύνη.  

 

Στα διοικητικά Δικαστήρια κατέφυγε και ο κ. Μάλιαρης για να ακυρώσει την τοποθέτηση του κ. Βατσή στο Δ.Σ. του "Ηρακλή", ως αντιπροέδρου μάλιστα!



Στην αρχή, απευθύνθηκε στην Αποκεντρωμένη. Οι μήνες περνούσαν και τελικά έληξε η καθορισμένη από τον νόμο περίοδος για να απαντήσει η Αποκεντρωμένη. Δηλαδή, το "αίτημα Μάλιαρη" απορρίφθηκε σιωπηρά! 




Στη συνέχεια, απευθύνθηκε με ένσταση για τη νομιμότητα εκλογής Βατσή στο Δ.Σ. του "Ηρακλή" στην Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152...  

 

Και τώρα, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές μας πληροφορίες, βγήκε η απόφαση που απορρίπτει το σκεπτικό Δ.Μάλιαρη - Α.Μαρίνου και δικαιώνει τους χειρισμούς του Γιάννη Λέντζα.  



Όλο αυτό το διάστημα, ο Δήμαρχος Γιάννης Λέντζας επαναλάμβανε όταν του δινόταν η ευκαιρία, ότι ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ" συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία του. 



Και πως να μην το κάνει άλλωστε, αφού τα έργα που προωθεί είναι πολλών εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα βοηθήσουν πολύ στις υποδομές της περιοχής! 



Έργα υποδομής που έχει απόλυτη ανάγκη ο τόπος μας και όχι ...τραμπάλες και πεζοδρόμια.




Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες που μαθαίνουμε τον τελευταίο καιρό, έρχονται και άλλα έργα με ακόμη περισσότερα εκατομμύρια ευρώ...  


Όλα αυτά βέβαια, φέρνουν και πολιτικές εξελίξεις. Τι θα πουν τώρα στους δημότες οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων από την αντιπολίτευση;  



Το boreiaileia.blogspot.com πιστό στην δέσμευσή του από την πρώτη στιγμή, σας ενημερώνει για εκείνα που πρέπει, ώστε να γνωρίζετε καλά τι ακριβώς συμβαίνει, όχι μόνο στον Δήμο Ανδραβίδας - Κυλλήνης αλλά σε ολόκληρη τη βόρεια Ηλεία.


Νεότερη εξέλιξη - Ανανέωση upd  

Διαβάστε για την απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ για τον "ΗΡΑΚΛΗ" με ένα κλικ στο

Πανηγυρική επιβεβαίωση του boreiaileia.blogspot.com για τον Σύνδεσμο Αποχέτευσης "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ"!



Διαβάστε άρθρα μας για την "εμπλοκή" στο "Ηρακλή" 

Σε "γεφύρι της Άρτας" μετατρέπεται ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης "Ο Ηρακλής"
 
Με επίθεση κατά μέτωπο ο Λέντζας έδωσε λύση στον "Ηρακλή"













Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου