25/5/20

Δήμος Πηνειού: "Αγάπη που' γινες δίκοπο μαχαίρι"... (Με νέα ενημέρωση - upd) Διαβάστε το!

Πολιτικό διαζύγιο με καυγάδες στον Δήμο Πηνειού; 

 





Το boreiaileia.blogspot.com παρατηρεί τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στον Δήμο Πηνειού, οι οποίες μόνο ευχάριστες δεν είναι. 



Και αυτό, επειδή ένα αξιόλογο " πείραμα Δημοκρατίας " που ήταν σε εξέλιξη μετά τις δημοτικές εκλογές, φαίνεται πως έλαβε απότομα τέλος. 



Και όχι μόνον. Τείνει να εξελιχθεί σε μείζονος σημασίας πολιτική σύγκρουση μεταξύ των μέχρι πρότινος " πολιτικώς αδελφωμένων " και πολύ στενά συνεργαζόμενων πολιτικών. Των κυρίων Ανδρέα Μαρίνου και Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλου.



 Ενώ λοιπόν όλα πηγαίναν μια χαρά και ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος δήλωνε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τους καρπούς της συνεργασίας, ξαφνικά συνέβη!   



Και μάλιστα, εν μέσω της εθελοντικής καραντίνας των δημοτών λόγω κορονοϊού, ανακοίνωσε στον στενό του συνεργάτη, αναπληρωτή Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλο ότι ...δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του!!!  



Δεν ανακοινώθηκε δημόσια κάποιος λόγος για την ξαφνική λύση της συνεργασίας. Τους ίδιους χαμηλούς τόνους κράτησε και ο ...αποπεμφθείς αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος. Επιφυλάχτηκε να απαντήσει μετά την κρίση του κορονοϊού.  



Και τώρα ήρθε η ώρα! Με δημόσιες δηλώσεις του, οι οποίες πρέπει να σημειώσουμε ότι πραγματοποιήθηκαν μετά την έντονη φημολογία ότι ο Δήμαρχος Πηνειού μαζεύει υπογραφές για να τον αποπέμψει και από την παράταξη, ο κ. Θεοδωρακόπουλος άφησε δημοσίως υπονοούμενα ότι αιτία για αυτήν τη μεταστροφή στη συμπεριφορά του Α. Μαρίνου ήταν μια ψηφοφορία του ΦΟΣΔΑ.  



Στην συγκεκριμένη ψηφοφορία ο κ. Θεοδωρακόπουλος είπε ότι δεν ακολούθησε την " γραμμή " του Δημάρχου Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλου. Είναι γνωστή σε όλους η ταύτιση των απόψεων σχεδόν σε όλα τα αυτοδιοικητικά θέματα των κυρίων Μαρίνου και Αντωνακόπουλου



 Σήμερα το μεσημέρι θα μάθουμε περισσότερα, καθώς έχει δεσμευτεί να απαντήσει με συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος.



Το boreiaileia.blogspot.com θα σας ενημερώσει για αυτά που θα ειπωθούν και ελπίζουμε να μάθουμε όλοι μαζί τι ακριβώς έχει συμβεί σε αυτόν τον δήμο της βόρειας Ηλείας. 



Νεότερη ενημέρωση 26-5-2020   Ο Δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το " καυτό " θέμα αποπομπής Θεοδωρακόπουλου!!!  


Περιορίστηκε μόνο σε θέματα ιατρικού ενδιαφέροντος για τους δημότες. Τι συμβαίνει; Γιατί δεν θέλει να απαντήσει σε όσα του καταλογίζει ο κ. Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος; 
Αυτή η ερώτηση τριγυρίζει από εχθές το απόγευμα στο μυαλό των δημοτών... 


Ο πρώην αναπληρωτής Δήμαρχος Πηνειού και Αντιδήμαρχος, όπου σταθεί και όπου βρεθεί τις τελευταίες ημέρες, ζητάει συγνώμη από τους δημότες επειδή, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, συνέβαλε αποφασιστικά στο να εκλεγεί την δεύτερη Κυριακή των εκλογών ο Ανδρέας Μαρίνος, Δήμαρχος Πηνειού. 
Περιμένουμε τις εξελίξεις για να σας ενημερώσουμε.




Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 
  
 "Πάρτα όλα" για Λέντζα στον "Ηρακλή"; Διαβάστε τι αποφασίστηκε για τον σύνδεσμο αποχέτευσης.



Το λιμάνι της Κυλλήνης και η ναυμαχία της ...σχάρας!  



Το "χούι" της σουπιάς, μια επιστολή του Τάκη Αντωνακόπουλου και τα δημοτικά τέλη!



Αποκαλύψεις Γιάννη Λέντζα για τον ρόλο Ναμπίλ Μοράντ σε βιολογικό καθαρισμό της Βάρδας και open mall!  



Video ΣΟΚ από το ρέμα Βροντού! Υπάρχει προϊστάμενος στο Τμήμα Περιβάλλοντος;  



FARGECO - Οριστική αναστολή λειτουργίας υπέγραψε ο Βασίλης Γιαννόπουλος!



 
Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου