1/5/20

Κορονοϊός - Επιβεβαιώθηκε (ξανά) το boreiaileia.blogspot.com...

Αυτήν τη φορά για την λήξη στις 4 Μαΐου του... εθελοντικού εγκλεισμού μας! 


Να ..."ευλογήσουμε" και εμείς λίγο "τα γένια μας"!


Το boreiaileia.blogspot.com νιώθει υπερήφανο για την στάση που κράτησε κατά την πρώτη περίοδο της κρίσης του κορονοϊού. Εκείνης που τελειώνει στις 4 Μαϊου. 




Δεν υποκύψαμε στην τρομολαγνεία! Όχι τόσο, που δεν υιοθετήσαμε τα όσα έσπερναν πανικό, όσο που δεν ακολουθήσαμε εν γνώσει μας τον ...ωφέλιμο (αλλά κατάπτυστο) δρόμο της τρομολαγνείας. 



Τον εύκολο τρόπο να κερδίσουμε χιλιάδες κλικ από τις δημοσιεύσεις μας, κάθε εβδομάδα...   


Μια φήμη αρκούσε. Έβαζες και μια φωτογραφία με γιατρούς σε ΜΕΘ ή μέσα σε ασθενοφόρο. Αρκεί η φωτογραφία να τους δείχνει να φοράνε τις μάσκες και τον εξοπλισμό τους και έτοιμο το ...ενημερωτικό δημοσίευμα. 



Όσο πιο συχνά δημοσιεύματα, τόσο το καλύτερο. Τόσο περισσότερα τα κλικ...  



Εμείς αντίθετα, επιλέξαμε να δημοσιεύουμε, με ψυχραιμία και με βάση την κοινή λογική, τις απαραίτητες ειδήσεις που έπρεπε να γνωρίζουν οι αναγνώστες μας, για να ξεπεράσουν με όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια και ψυχραιμία αυτήν τη δύσκολη, πρώτη περίοδο του κορονοϊού στις ζωές μας.



Έτσι λοιπόν, αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε το "καλό σενάριο", μετά από ρεπορτάζ σε ιατρικές πηγές που εμείς τις θεωρούμε αξιόπιστες.  



Ήταν 29 Μαρτίου, όταν γράψαμε για τις 4 Μαΐου. Ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, σύμφωνα με το "καλό σενάριο" θα βγούμε για πρώτη φορά από τα σπίτια μας στις 4 Μαΐου, σε μια σταδιακή επάνοδο στην "καθημερινότητα".  



Την ίδια εποχή δηλαδή, που κάποιοι δημοσίευαν απόψεις ότι "...και το καλοκαίρι θα μείνουμε στο σπίτι" ή ότι "θα μας επιτρέψουν να βγούμε το 2021".  



 Και να που επιβεβαιωθήκαμε. Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μας άρθρο με ένα κλικ εδώ.



Το boreiaileia.blogspot.com είναι εδώ για να σας ενημερώνει με ψυχραιμία και κοινή λογική, σε θέματα που θεωρούμε ότι πρέπει να τα γνωρίζετε. 




Δείτε τι γράψαμε από τις πρώτες ημέρες (4 Μαρτίου) που ξέσπασε η κρίση, με ένα κλικ στον τίτλο που ακολουθεί  
 




 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας












Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου