2/5/20

Κορονοϊός. Αλαλούμ με τις μάσκες, τι συμβαίνει;

Άτακτη υποχώρηση της Κυβέρνησης;  



Πάλι άλλαξαν τα υποχρεωτικά μέτρα με πρόστιμο. Λέτε αιτία να είναι οι μεγάλες αντιδράσεις των πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;



 Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για την υποχώρηση της τελευταίας στιγμής της Κυβέρνησης. 


Δεν είναι πλέον υποχρεωτική η μάσκα για τους πελάτες στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα εστίασης.



Μετά τις οργισμένες αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα πολιτών για την τεράστια οικονομική αιμορραγία στην οποία προσπάθησε να τους υποβάλλει η Κυβέρνηση, με την απειλή του προστίμου των 150ευρώ.

  

Αυτή η αλλαγή (και μεγάλη κωλοτούμπα ) ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Περισσότερα θα γνωρίζουμε το απόγευμα με τις επίσημες ανακοινώσεις για τον κορονοϊό. 



Έως τώρα, φαίνεται να είναι υποχρεωτική η μάσκα σε νοσοκομεία - διαγνωστικά κέντρα, σε μέσα μαζικής μεταφοράς και σε ανελκυστήρες.



Το boreiaileia.blogspot.com από την πρώτη στιγμή είχε εντοπίσει και σας είχε καταδείξει τις αντιφάσεις στην εφαρμογή των μέτρων προστασίας που αφορούσε τις μάσκες. 



Νεότερη ανανέωση Από την Δευτέρα 4 / 5 / 2020 ισχύουν τα εξής: 


Υποχρεωτικά για τους πολίτες (δηλαδή εάν δεν φοράνε μάσκα τιμωρούνται με πρόστιμο 150ευρώ) που χρησιμοποιούν ανελκυστήρες, βρίσκονται μέσα σε ταξί ή σε μέσο μαζικής μεταφοράς και επισκέπτονται νοσοκομεία, ιατρεία ή διαγνωστικά κέντρα. 


Για τις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) στους πελάτες γίνεται ισχυρή σύσταση να φοράνε μάσκα. Δηλαδή, δεν είναι υποχρεωτική. Δεν τιμωρούνται με το πρόστιμο των 150ευρώ. 


Υποχρεωμένοι είναι να φορούν μάσκα μόνο οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους χώρους, όπως και στα κομμωτήρια, ινστιτούτα αισθητικής. Επίσης, υποχρεωμένοι είναι να φορούν και οι εργαζόμενοι στα καταστήματα εστίασης.



Δείτε το σχετικό μας άρθρο με ένα κλικ στον τίτλο  





Διαβάστε πως επιβεβαιώθηκε το blog "βόρεια Ηλεία" για την ημερομηνία της 4ης Μαΐου
Μάθετε για ποιουςλόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου