28/5/20

Πανηγυρική επιβεβαίωση του boreiaileia.blogspot.com για τον Σύνδεσμο Αποχέτευσης "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ"!

Δικαιώθηκαν οι κύριοι Βατσής και Λέντζας 



 
Το ομόφωνο αποτέλεσμα στην απόφαση, δημιουργεί μεγάλο πολιτικό πρόβλημα στους "ηττημένους"...




Κάτι τέτοιες ημέρες, όταν το boreiaileia.blogspot.com επιβεβαιώνεται για τα ρεπορτάζ και για την στάση που τήρησε απέναντι στην σωστή ενημέρωση των αναγνωστών του, νιώθουμε ευτυχείς. 


Είναι σημαντικό για εμάς, που είμαστε ένα blog με θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και όχι ειδησεογραφικός ιστότοπος, να τολμάμε να κάνουμε ρεπορτάζ που να επιβεβαιώνονται 100% και να εκφράζουμε απόψεις, οι οποίες να επιβραβεύονται από τον πλέον αδέκαστο κριτή. Την ίδια την ...πραγματικότητα!  


Έτσι λοιπόν, από την αρχή που καλύπτουμε τα συμβαίνοντα στην υπόθεση του Συνδέσμου Αποχέτευσης "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ" γράφαμε πάντοτε με γνώμονα το ρεπορτάζ και τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες. 


Ποτέ δεν γράψαμε μη διασταυρωμένες πληροφορίες ως δήθεν δεδομένες για να χαϊδέψουμε αυτιά. Ούτε διστάσαμε να γράψουμε το ρεπορτάζ για να μην "ενοχλήσουμε" γνωστούς ή φίλους. 


Σημασία για εμάς έχει να μαθαίνουν οι αναγνώστες μας, αυτά που πραγματικά συμβαίνουν στην περιοχή μας. Πολλές φορές είναι δύσκολο να τα αντιληφθούμε. Βρίσκονται "κάτω από την επιφάνεια" της καθημερινότητας...  


Εμείς όμως, σας έχουμε υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το boreiaileia.blogspot.com να σας έχουμε καλά ενημερωμένους. 


Γιατί ο καλά ενημερωμένος πολίτης είναι εκείνος που αποφασίζει δίκαια και για το γενικό καλό. Όταν θα έρθει η ώρα να σταθεί μπροστά στην κάλπη, ο σωστά ενημερωμένος πολίτης γνωρίζει τα πως και τα γιατί.  


Επιστρέφοντας στα του "ΗΡΑΚΛΗ", επιβεβαιώθηκαν εκείνα που γράφαμε τόσους μήνες. Η Επιτροπή του άρθρου 152 αποφάσισε να απορρίψει την ένσταση κατά της νομιμότητας εκλογής του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Αποχέτευσης "Ο ΗΡΑΚΛΗΣ".  


Ομόφωνα έκρινε δηλαδή, ότι σωστά βρίσκεται ως Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Ηρακλή ο κ. Βατσής. Ομόφωνα έκρινε δηλαδή, ότι είχε δίκιο ο Γιάννης Λέντζας για τους χειρισμούς που έκανε στην υπόθεση του "ΗΡΑΚΛΗ". Η διοίκηση του συνδέσμου λοιπόν, μπορεί απρόσκοπτα να ασχοληθεί με την διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων και ολοκλήρωση των πολλών έργων που έχει αναλάβει.


Το πως θα διαχειριστούν πολιτικά αυτό το αποτέλεσμα, τόσο ο Δήμαρχος Πηνειού όσο και οι κύριοι Διονύσιος Μάλιαρης και Έκτωρας Ρουμελιώτης από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης, μένει να το δούμε στο προσεχές μέλλον. 


Το boreiaileia.blogspot.com σας ευχαριστεί που το επισκέπτεστε για την ενημέρωσή σας και σας υπόσχεται να συνεχίσει να σας ενημερώνει σωστά με διασταυρωμένες ειδήσεις και με ρεπορτάζ, τα οποία στο τέλος να επιβεβαιώνονται. Συνεχίστε να διαβάζετε το blog της βόρειας Ηλείας.   



Ανανέωση ενημέρωσης       Πριν λίγο ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας δημοσιοποίησε σχετική ανακοίνωση.


Δήλωση Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

 
Η δικαίωσή μας, και μάλιστα ομόφωνα, από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, κατά της ένστασης που είχαν υποβάλλει για τον Σύνδεσμο «Ηρακλής», ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Α. Μαρίνος, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» κ. Δ. Μάλιαρης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ε. Ρουμελιώτης, Ν. Γεωργόπουλος, αποδεικνύει με σαφέστατο τρόπο, ότι η Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας-Κυλλήνης κινείται πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.
 

Μια ακόμη προσπάθεια των παράκεντρων εξουσίας από τις πολλές έπεσε στο κενό. Για τη παράταξη μας, τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μας, ανήκουν μόνο στον Δήμο και στους πολίτες του. 


Οι προσπάθειες κάποιων να τορπιλίσουν τα συμφέροντα των Δημοτών, για να ανέλθουν πολιτικά, θα μας βρίσκουν απέναντι.
 

Ακριβώς πέρυσι τέτοιο καιρό οι Συνδημότες μας επέλεξαν τη «Νέα Πορεία» για να οδηγήσει το Δήμο στο δρόμο της ανάπτυξης, και της προκοπής, κάτι για το οποίο παλεύουμε όλοι μας καθημερινά. 


Δηλώνουμε απερίφραστα, ότι οι υπονομευτές αυτής της προσπάθειας θα τεθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, και θα κληθούν να λογοδοτήσουν στους Συνδημότες μας, για όλες τις ύποπτες, και περίεργες μεθοδεύσεις, που πραγματοποιούν στο παρασκήνιο.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
 
Γιάννης Λέντζας




Διαβάστε τις πληροφορίες που (αφού πρώτα διασταυρώσαμε)  δημοσιεύσαμε από τις 21 - 5 - 2020 για την απόφαση στον "ΗΡΑΚΛΗ" η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα μια εβδομάδα αργότερα... 






Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας  














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου