4/5/20

Αποκαλύψεις Γιάννη Λέντζα για τον ρόλο Ναμπίλ Μοράντ σε βιολογικό καθαρισμό της Βάρδας και open mall!

Συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα το μεσημέρι, παρουσία του Περιφερειάρχη Ν.Φαρμάκη!

 


Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Λέντζας


Το boreiaileia.blogspot.com σας ενημερώνει για μια πολύ ευχάριστη είδηση. Ο βιολογικός καθαρισμός της Βάρδας προχωρά. Ένα έργο υποδομής, απαραίτητο για τη βόρεια Ηλεία. 



Σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, παραχώρησε συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης και παρουσίασε το έργο.


Θα κοστίσει 12 εκατομμύρια ευρώ. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στο τέλος του 2020 και πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί, στο τέλος του 2023.



Μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν οι "αποκαλύψεις" για την πρόσφατη τοποθέτηση του πρώην δημάρχου κ.Ναμπίλ Μοράντ. 



Πριν λίγες ημέρες ο κ.Μοράντ σε δηλώσεις του, υποστήριξε ότι εκείνος ξεκίνησε τις διαδικασίες για τον βιολογικό της Βάρδας...  



Ο Γιάννης Λέντζας είπε σήμερα ότι η προηγούμενη Δημοτική Αρχή έστειλε αίτημα για αξιολόγηση μόλις στις 24 Απριλίου(!!!) και ενώ ζητήθηκαν να σταλούν περισσότερα στοιχεία από τον δήμο έως τις 8 Αυγούστου, αυτά δεν στάλθηκαν ποτέ... 



Το έργο του βιολογικού της Βάρδας, κινδύνευσε να μην γίνει ποτέ. Η νέα Δημοτική Αρχή του Γιάννη Λέντζα με δικές της δράσεις ξεμπλόκαρε τη διαδικασία και έτσι σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώνεται η έναρξη αυτού του σημαντικού έργου υποδομής για τη βόρεια Ηλεία. 


Η δεύτερη αποκάλυψη αφορούσε και πάλι τη Βάρδα. Συγκεκριμένα το open mall. 



Για το συγκεκριμένο έργο ο δήμαρχος Γιάννης Λέντζας αμφισβήτησε ότι ο κ.Ναμπίλ Μοράντ έχει κάνει το παραμικρό!!!  



Ο Γιάννης Λέντζας ζήτησε από τον πρώην δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ "να του δείξει την μελέτη που έχει κάνει για το έργο"...



Αλήθεια κύριε Μοράντ, που είναι η μελέτη; αναρωτιόμαστε και εμείς με τη σειρά μας!!! 



Το boreiaileia.blogspot.com θεωρεί πως πρέπει οι δημότες να γνωρίζουν την αλήθεια για να είναι σε θέση να βγάζουν σωστά συμπεράσματα. Φαίνεται ότι η "ατμομηχανή" της Δημοτικής Αρχής Γ.Λέντζα έχει πάρει για τα καλά μπροστά. 
Το πολύ ευχάριστο και ελπιδοφόρο για το μέλλον ήταν, ότι παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και δήλωσε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με τον δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης...


Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό blog με ένα κλικ στον τίτλο  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου