14/5/20

Δήμος Πύργου - Στα δικαστήρια πηγαίνει τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας!!!

Διεκδικεί οφειλές 540.000 ευρώ από το νερό.

 



Με ένδικα μέσα θα βρει το ...δίκιο του ο δήμος Πύργου!




Το boreiaileia.blogspot.com ήταν παρόν στη συνέντευξη Τύπου, την οποία παραχώρησε ο Δήμαρχος Πύργου με τους συνεργάτες του, για το "καυτό" θέμα του υπέρογκου χρέους (1.277.000 ευρώ) απέναντι στη ΔΕΗ, που έχει ο Διαβαθμιδικός. 



Συγκεκριμένα, όπως ισχυρίστηκε ο κ.Τάκης Αντωνακόπουλος, οι προκάτοχοί του έδειξαν μια "χαλαρότητα" στην προσπάθεια είσπραξης και διεκδίκησης των οφειλόμενων για το νερό, διαχρονικά.  

 

 

Αυτό θα λάβει τέλος, όπως είπε και ο δήμος Πύργου ξεκινά δικαστικούς αγώνες για να εισπράξει το χρηματικό ποσό των 540.000ευρώ από τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας!!!  



"Ο δήμος Πύργου δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο" χαρακτηριστικά είπε ο Δήμαρχος. Στη συνέχεια της συνέντευξης, άφησε σαφέστατα να εννοηθεί ότι συστηματικά κάποιοι δεν πληρώνουν εκείνα που πρέπει.   

 

 

Επίσης, ο Δήμαρχος Πύργου ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την προσπάθεια που καταβάλλεται από τον δήμο, για να επιστραφεί στο ταμείο του το χρηματικό ποσό των 500.000ευρώ από το Δημόσιο (επιστροφή ΦΠΑ).  

 

 

Όπως υποστήριξε, η προσπάθεια βρίσκεται σε καλό δρόμο. Περιμένουμε αποτελέσματα.  

 

 

 Το boreiaileia.blogspot.com καταγράφει αυτήν την προσπάθεια του Δημάρχου Πύργου, να αλλάξει την πολιτική "ατζέντα" συζήτησης προς όφελός του, μιας και βρέθηκε σε εξαιρετικά δυσμενή πολιτικά θέση, μετά τις απανωτές αποκαλύψεις για τα τεκταινόμενα στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου. Θα τα καταφέρει; Εδώ θα είμαστε να σας ενημερώνουμε...    

 

 

Διαβάστε για τη δύσκολη πολιτικά θέση του Δημάρχου Πύργου για το Δ.Λ.Τ.Πύργου με ένα κλικ στον τίτλο του άρθρου μας  

 




 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 



 


 


 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου