17/1/20

Προσοχή! Δεν κάνει έρανο το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας.

  Γ. Παπανικολόπουλος: "Θα κινηθούμε νομικά"...  





Γιώργος Παπανικολόπουλος




Το boreiaileia.blogspot.com σας εφιστά την προσοχή για κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει στην Ηλεία τον τελευταίο καιρό.


Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων κύριο Γιώργο Παπανικολόπουλο, κάποιοι φαίνεται πως συγκεντρώνουν χρήματα για λογαριασμό των ΑμεΑ, χωρίς εκείνοι να γνωρίζουν το παραμικρό!!!  



Ας δούμε τι γράφει η σελίδα στο facebook του Σωματείου Παραπληγικών. 



" Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φίλους αλλά και τα μέλη του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας, ότι το Σωματείο μας δεν υλοποιεί καμία απολύτως δράση σχετικά με την συγκέντρωση χρημάτων – οικονομική στήριξη των Ατόμων με Αναπηρία.
 


Το σύνολο των δράσεων του Σωματείου μας κοινοποιείται στα Μέσα Ενημέρωσης του Νομού, ενώ τα μέλη και οι φίλοι μας ενημερώνονται για τις δράσεις μας και μέσα από τη σελίδα μας στο facebook.
 


Εκείνοι οι οποίοι χρησιμοποιούν το τίτλο του Σωματείου μας για τη συγκέντρωση χρημάτων δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί μας. 



Παράλληλα ενημερώνουμε ότι το Σωματείο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας είναι διατεθειμένο να κινηθεί Νομικά εναντίων εκείνων που χωρίς την άδεια του κάνουν χρήση του τίτλο του, προκειμένου να ενισχύσουν οικονομικά άλλους συλλόγους ".  



 Το boreiaileia.blogspot.com σας προτείνει να προσέχετε λοιπόν! Θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τις εξελίξεις επάνω στο θέμα.




 Διαβάστε πρόσφατα άρθρα μας 




 Σοκ! Απίστευτες σκηνές αυτήν την ώρα στα Λεχαινά!



 Ξεσηκωμός! Απόφαση Δ.Σ. Πύργου για δημοψήφισμα!






Μάθετε για ποιους λόγους φτιάξαμε αυτό το blog με ένα κλικ στον τίτλο 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου